יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות מוס

רולדת קשת בענן

4 נובמבר 2015
(Visited 2,981 times, 1 visits today)
רולדת קשת בענן

רולדת קשת בענן

עוגה יפהפייה אפשר לומר אפילו מרהיבה, זה קצת התעסקות אבל תראו את התוצאה הסופית נכון עוגה יפה ?
עוגה של פעם של הסבתות עם מראה חדש, חבל על הזמן איזו עוגה טעימה להכין ולהנות מכל ביס טעימה ושווה.

מרכיבים:

2 ביצים מופרדות
כף שמן
100 ג' סוכר (חצי כוס)
4 כפות קמח
כפית תמצית וניל

קרם:
שמנת מתוקה
כף שטוחה אבקת אינסטנט פודינג וניל
כף סוכר

3 צבעי מאכל שונים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. להתחיל להקציף את החלבונים כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב.

2. לטרוף חלמונים שמן תמצית וניל ולקפל אל הקצף. בסוף להוסיף את הקמח בקיפול, סבלנות זה לוקח קצת זמן.

3. לחלק את הבלילה לשלוש קערות, בכל קערה לשים טיפת צבע ולערבב. להעביר כל צבע לשקית זילוף.

4. לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות.

5. לרפד תבנית בנייר אפיה ליצור פסים צבע אחר צבע, בסופו של דבר אמור להיות ריבוע בגודל 25X25

6. להכניס לתנור ולאפות כ 14 דקות או עד שהעוגה זהובה ורכה, כשהעוגה יוצאת מהתנור לגלגל אותה עם הנייר אפייה ולקרר.

7. להקציף שמנת ואינסטנט לקצפת יציבה, לפתוח בעדינות את הרולדה למרוח ולגלגל שוב, לקרר כמה שעות. המילוי רק בפנים.

כדאי לדעת ש…
הכנתי שתי רולדות, אפשר להכין מספר ימים מראש ולהקפיא.

רולדת קשת בענןרולדת קשת בענןרולדת קשת בענן

רולדת קשת בענןרולדת קשת בענןרולדת קשת בענן

הרשם
עדכן
71 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי שוב שלום לך.
האתר שלך פשוט ממכר, ישר כוח.
הכנתי את הרולדה היפייפיה שלך..ואני טובה מאד בהכנת ר ולדות רגילות..ואותן אני מכינה במינימום 6 ביצים פלוס.
אך לצערי איני יודעת מה לא עשיתי נכון..היא יצאה דקה ומחוספסת ולא חלקה ויפה כמו שלך כמובן.. שאלתי היא האם אני יכולה להכין אותה בכמות גדולה של ביצים ועדיין לקבל אותה צבעונית? ולדעתך מדוע לא צלח עם 2 הביצים. (בכל אופן מלאתי אותה והיא במקפיא).
תודה רבה

מה אפשר להשתמש במקום צבעי מאכל?

שלום ניקי..
כשרשמת אפשר להקפיא.. זה אומר את הרולדות ללא המילוי נכון?!

היי ניקי,
החלמונים יצאו לי כמו בצק, זה אמור להיות? זה אמור להיות נוזלי?

אפשר בבקשה הסבר מה זה קיפול? עד היום חשבתי שאני יודע מה זה עד שכתבת שיש לעשות את זה גם עם הקמח…

ניקי,לה, מהממת אחת! אסור להיכנס לאתר שלך, זה כמו שמתחילים לאכול גלידה ולא יכולים להפסיק…(האתר שלך זה קופסה של גלידה שלא נגמרת) עוברת ממתכון למתכון ומסמנת עוד מספר הזוי של מתכונים להכנה 🙂 ועכשיו הרולדה הזו.. נראה לי רק שלא אפריד את הביצים ורק אקציף אותם שלמות (עצלנית שכמותי , יודעת ..מוותרת על אווריריות מסוימת) תודה על הכל!

היי ניקי,
צתכננת להכין את העוגה לשבועות…יש לי שתי שאלות:
א. האם הכמות היא לרולדה אחת?
ב. האם התבנית יכולה להיות של התנור ואז לצקת בלילה באורך של 25 סמ או שצריך כזו שבמידה 25X25?