מילקי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מילקי שוקולד

מילקי שוקולד

צריך להתפנק עם איזה קינוח טוב בחג ואיזה קינוח קלאסי וכזה כיפי. כוסיות קטנות עם שוקולד טעים מעל קצפת והכל מוגש ביחד, רק לחשוב על הביס הטעים וללכת למטבח להכין.

19 יחידות

מרכיבים:

חצי כוס שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
3 כפות סוכר
2 כפות ממרח השחר העולה
100 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
2 כפות גדושות קורנפלור

לקצפת:

כוס וחצי שמנת מתוקה
2 כפות שטוחות אינסטנט וניל
2 כפות סוכר

לעיטור:
50 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב בקערה את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש.

2. להוסיף את השחר העולה ולערבב, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה.

3. לחלק לכוסיות ולמלא עד 3/4 גובה, להקפיא לשעה.

4. להקציף שמנת אינסטנט וסוכר לקצפת חזקה, למלא שקית זילוף ולהזליף על השוקולד.

5. לגרד את השוקולד ולפזר על כל קצפת.

הערות:
ניתן להקפיא.

17506 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילקי שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “יצא מושלם. פשוט תודה. כל מילה מיותרת.”

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
קארין

היי ניקי, אם אני מכינה את הקינוח יומיים לפני כדאי להשמור במקרר או במקפיא?