יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות בריאות שונות

חטיפי בריאות ממכרים!

4 דצמבר 2016
(Visited 16,417 times, 1 visits today)
חטיפי בריאות

חטיפי בריאות ממכרים!

אני אוהבת להכין את החטיפים האלה בבית וברור לי שאפשר לקנות אבל איזה הבדל בבית הם הרבה יותר טעימים ואני יודעת מה הכנסתי פנימה.
יש כאן הרבה גודיז גרעיני דלעת, חמניה, סילאן, נגיעות של קינמון, הרבה בריאות בחטיף אחד.
חטיף גרנולה אפוי קראנצ'י מלא בכל טוב שכיף לאכול שלא נדבר כמה כיף להכין, לקח לי דקה לערבב ולהכניס לתנור.
הם עוברים נהדר הקפאה, מומלץ לשמור לפחות חלק בהקפאה שלא יגמר מהר.
לא יאמן שמכלום עבודה יוצא דבר כל כך טעים, ממכרים אמרתי ?

מרכיבים:

300 ג' שיבולת שועל גסה (2.5 כוסות)
133 ג' רסק תפוחים (קופסא קטנה)
100 ג' סוכר (חצי כוס)
כפית קינמון
80 ג' חמאה מומסת / שמן (שליש כוס)
80 ג' שומשום (חצי כוס)
80 ג' גרעיני דלעת (חצי כוס)
80 ג' גרעיני חמניה (חצי כוס)
180ג' סילאן (חצי כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפינס שוקולד צ'יפס ב 10 דקות הכנה

    מאפינס שוקולד צ'יפס שמרגישים את טעם השוקולד בכל ביס הם רכים ופשוטים ביותר, תפנו לכם 10 דקות זה הכל והמאפינס בדרכם לתנור ואפילו לא הוצאתי את המיקסר לערבב למלא את השקעים ותנו לתנור לעשות את שלו.
    עשיתי שינוי קטן שההפך את המאפינס מטובים למדהימים, רציתי שהשוקולד יורגש אבל לא ישתלט אז החלטתי לא להשתמש בשוקולד צ'יפס אלא לעשות משהו אחר שינוי קטן והמאפינס יצאו רכים נימוחים ושוקולדים, מוזמנים לקרוא את המתכון.
    רוצים להעסיק את הילדים תכינו איתם זה באמת קלי קלות, כמה חבל שזה רק 11 יחידות.

    11 מאפינס

  • תזונה נכונה בחופש הגדול לילדים

    הילדים שלנו אוהבים את החופש הגדול בחופש הם נמצאים מחוץ למסגרות, הם חופשיים ממטלות חינוכיות ונהנים מאטרקציות, קייטנות ובעיקר מבלים המון המון זמן בבית. בסיומה של התקופה הזו הם חוזרים לבתי הספר והמסגרות כשהם נינוחים יותר וגם… שוקלים יותר.
    מחקרים שבחנו את השמנת הילדים בחופש הגדול מצאו לכך סיבות רבות: זמן מסך ממושך, חוסר פעילות גופנית, זמינות של ממתקים, נישנושים ועוד ועוד.

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לערבב את כל המצרכים, לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח את העיסה באופן שווה.

3. להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות.

4. להקפיא ל 7 – 8 שעות  לפני שחותכים.

להחזיק בהקפאה באופן קבוע.

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : "מצוין תודה רבה, מתכון מנצח,"

הרשם
עדכן
29 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות