יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות בריאות שונות

חטיפי בריאות ממכרים!

4 דצמבר 2016
(Visited 13,609 times, 2 visits today)
חטיפי בריאות

חטיפי בריאות ממכרים!

אני אוהבת להכין את החטיפים האלה בבית וברור לי שאפשר לקנות אבל איזה הבדל בבית הם הרבה יותר טעימים ואני יודעת מה הכנסתי פנימה.
יש כאן הרבה גודיז גרעיני דלעת, חמניה, סילאן, נגיעות של קינמון, הרבה בריאות בחטיף אחד.
חטיף גרנולה אפוי קראנצ’י מלא בכל טוב שכיף לאכול שלא נדבר כמה כיף להכין, לקח לי דקה לערבב ולהכניס לתנור.
הם עוברים נהדר הקפאה, מומלץ לשמור לפחות חלק בהקפאה שלא יגמר מהר.
לא יאמן שמכלום עבודה יוצא דבר כל כך טעים, ממכרים אמרתי ?

מרכיבים:

300 ג’ שיבולת שועל גסה (2.5 כוסות)
133 ג’ רסק תפוחים (קופסא קטנה)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית קינמון
80 ג’ חמאה מומסת / שמן (שליש כוס)
80 ג’ שומשום (חצי כוס)
80 ג’ גרעיני דלעת (חצי כוס)
80 ג’ גרעיני חמניה (חצי כוס)
180ג’ סילאן (חצי כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • איך לאכול סופגניות בלי לעלות במשקל

    חג האור, הניסים והשמן בפתח והסנוניות הראשונות שמצביעות על כך כבר כחודש לפני החנוכה, הן הסופגניות. הסופגניות  העגלגלות, המצופות, המשמינות, גורמות לכולנו להחסיר פעימה ומייד להתחיל ללקק שפתיים בתיאבון. מומחי הבריאות לעומת זאת ידעו בעיקר להזכיר לנו למה כדאי להתרחק- רק קמח לבן! וסוכר לבן! ריבה תעשייתית או קרמים שמנים! וכל זה נכנס לשמן עמוק, רותח ומשמין !

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לערבב את כל המצרכים, לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח את העיסה באופן שווה.

3. להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות.

4. להקפיא ל 7 – 8 שעות  לפני שחותכים.

להחזיק בהקפאה באופן קבוע.

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : “מצוין תודה רבה, מתכון מנצח,”

הרשם
עדכן
29 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מה אפשר לשים במקום רסק תפוחים?

היי ניקי. תודה רבה על כל המתכונים. תגידי איפה קונים רסק תפוחים? בסופר או חנות תבלינים? פשוט אני לא מוצאת….

היי ניקי אפשר לעשות בלי רסק תפוחים?
ואם לא יש לזה תחליף?
תודה

הי ניקי,מה גודל התבנית?

אפשרי להכין ללא סוכר? סוכרזית/ספלנדה?

היי אפשר במקום רסק תפוחים לשים בננה מעוכה?

שלום ניקי
אליפות של מתכונים יש לך!
כל הזמן מבשלת מהאתר.
כמה זה קופסא קטנה?