סורבה תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סורבה תותים

סורבה תותים

נפלא פשוט נפלא, ביום חם זה אחד הדברים הכי טובים שיש, הסורבה הזה משגע!  התותים עכשיו בסוף עונה אפשר לקנות בזול ולהכין את הסורבה הזה בכיף. קינוח נהדר ליום חם לפנק את המשפחה או לאורחים ותכינו הרבה זה מתחסל מהר.

מרכיבים:

חצי קילו תותים
200 ג’ סוכר (כוס)
600 מ”ל מים
מיץ מחצי לימון

הכנות:

1. במעבד מזון לטחון את התותים. את המים, סוכר והלימון לשים במחבת ולבשל כמה דקות עד שהסוכר נמס, להוסיף את התותים לערבב ולהוריד מהאש. להעביר לכלי שמתאים להקפאה ולהקפיא.

2. אחת לכמה זמן לערבב את התותים, לא להגיע למצב שזה קפוא זה אמור להיות סוג של ברד זה לוקח כמה שעות.

3. לחלק לכוסיות ולהגיש זה לא אמור להיות קפוא לגמרי.

כדאי לדעת ש…
אפשר לטחון את התותים ולשמור בהקפאה ואז בקיץ שכבר אין תותים להכין את הסורבה.

12820 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סורבה תותיםסורבה תותיםסורבה תותים

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
פנינה

הי ניקי
הקפאתי תותים שלמים ועכשיו אני רואה את המתכון הזה
ואני רוצה להכין אותו
השאלה האם עדיין ניתן להכין
או שיש לך רעיון למתכון אחא
תודה מקרב לב
וחג שמח

חגית

היי ניקי, אפשר להשתמש עם מנגו??

הלל

שלום ניקי!
1. באיזה שלב מעבירים לכוסיות?
2. האם אפשר להכין יום או יומיים קודם? אם כן, כמה זמן לפני ההגשה להוציא מהפריזר שיפשיר?