סורבה תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סורבה תותים

סורבה תותים

נפלא פשוט נפלא, ביום חם זה אחד הדברים הכי טובים שיש, הסורבה הזה משגע!  התותים עכשיו בסוף עונה אפשר לקנות בזול ולהכין את הסורבה הזה בכיף. קינוח נהדר ליום חם לפנק את המשפחה או לאורחים ותכינו הרבה זה מתחסל מהר.

מרכיבים:

חצי קילו תותים
200 ג’ סוכר (כוס)
600 מ”ל מים
מיץ מחצי לימון

הכנות:

1. במעבד מזון לטחון את התותים. את המים, סוכר והלימון לשים במחבת ולבשל כמה דקות עד שהסוכר נמס, להוסיף את התותים לערבב ולהוריד מהאש. להעביר לכלי שמתאים להקפאה ולהקפיא.

2. אחת לכמה זמן לערבב את התותים, לא להגיע למצב שזה קפוא זה אמור להיות סוג של ברד זה לוקח כמה שעות.

3. לחלק לכוסיות ולהגיש זה לא אמור להיות קפוא לגמרי.

כדאי לדעת ש…
אפשר לטחון את התותים ולשמור בהקפאה ואז בקיץ שכבר אין תותים להכין את הסורבה.

10072 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סורבה תותיםסורבה תותיםסורבה תותים

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

איך עושים סורבה לימון?

שלומצי

הי ניקי,
האם אפשר לעשות את המתכון עם פירות יער קפואים?
או אולי יש לך רעיון מה לעשות איתם למנה אחרונה ?
תודה !

עפרה

יצא כמו קרחון. כול כך קשה הקרחת אי אפשר לנגוס בו. למה

גל

שלום ניקי!
יש לי תותים קפואים, ואני מחפשת מתכון לגלידה פרווה, יותר בכיוון של ארטיק – להכין בתוך תבנית סיליקון בצורת שושנים, לתקוע מקל ולהקפיא ואז שיצא קרטיב תותים.
המתכון הזה יתאים? ואם לא יש לך רעיון למתכון?
אשמח לתשובה בהקדם:-)
אלפי תודות!!

אפרת

שאלונת…
רשום לטחון את התותים לבשל את המים… איזה מים?
הכוונה לתערובת הטחונה?

לולה

היי ניקי, כמה זמן לוקח לזה להיות מוכן ? 6-7 שעות יספיקו?

הודי

אפשרי עם קיווי? אם כן כמה?