


שייק תותים
חורף חורף אבל איך אפשר לעמוד בפני התותים היפהפיים האדומים הטעימים שקוראים לי ואיך הילדים נהנים מהניסיונות שלי.
מרכיבים:
300 ג’ תותים
1/4 כוס חלב
3 דניאלה תות
1/3 כוס סוכר (לפי הטעם)
כף אינסטנט וניל
הכנות:
1. לטחון את התותים והחלב, להוסיף תוך כדי את שאר המצרכים. למזוג לכוסות גבוהות, לא לשכוח קש צבעוני.
2. אחרי שהשייק מוכן אפשר להוסיף קוביות קרח, מעט לכתוש ולהגיש.
15417 צפיות 9 צפיות היום
הי ניקי,
תודה על כל המתכונים וההשקעה,
כמה מנות אמורות לצאת מהכמות הזאת?
כמה זה 300 גר’ תותים?
היי ניקי מה זה דניאלה תות?
אני מקווה שלא משעמם לך לשמוע אבל אני הכנתי ארוחה חלבית חגיגית וכל המתכונים היו מהאתר שלך כולל המתכון המנצח הזה שיצא פשוט יאמי!! כולל גליליות חצילים בטעם פיצה וקרואסונים עם זיתים וגבינות וכו’ היה פצצה!!!!!!!!!!!
אנונימי (לא רשום) | 02.02.2012 – 00:22
איזה כייף.. תמשיכי להביא מתכונים של שייקים!!!
רעיון נהדר כל הכבוד.
אפשר להקפיא תותים שטופים. להוציא מהמקפיא ואחרי כעשר דקות לשים בבלנדר או מג’ימיקס (עם הסכין מתכת) עם ממרח שקדיה/שקדימון וקצת סילאןאו דבש. יוצא מעולה. ללא חלב. 100% בריאות