


עוגת תפוחים במחבת
חצי שעה ויש עוגת תפוחים חמה על השולחן. לא סתם עוגה אללא עוגה בתוך מחבת. קצת אילתורים לא הזיקו לאף אחד והעוגה יצאה חמודה ביותר, צבע זהוב יפהפה. כמה נהננו לחסל אותה..
מרכיבים:
2 תפוחים גדולים
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
2 ביצים
שליש כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוחים
חצי כפית קינמון
כוס ושליש קמח תופח
קורט מלח
הכנות:
1. לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות ולערבב את כל המצרכים לעיסה אחידה.
2. בינתיים להדליק את התנור על 180 מעלות.
3. לשים במחבת 2 כפות שמן ולחמם קצת, לשים את העיסה וליישר באופן שווה .לטגן כשתי דקות על אש בינונית ולהכניס לתנור ל 25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
4. להפוך על צלחת הגשה, לקרר קצת ולבזוק א. סוכר.
אפשר להכין באינגליש קייק
33530 צפיות 3 צפיות היום
ניקי הכנתי עכשיו ייצא קטלני ללקק את הצלחת ♡
רציתי לדעת לשמור אותה במקרר או על השיש זה בסדר?
מה גודל המחבת?
מצטער , אבל מאד קשה למצוא מרשם.
זה נראה כמו אתר פרסום.
ניסיתי למצוא מרשם (כמויות ) לעוגת תפוחי עץ קלה להכנה.
היי אלופה רציתי לשאול אם אני עושה באינגלישקייק האם אני צריכה לטגן עדיין או פשוט לשים התנור?
שבת שלום שתהיה ♡
אני רוצה להכין עכשיו (פסח)- מה אפשר לשים במקום קמח (מכל סוג)? שקדים טחונים עובד?
אם יש לי קמח רגיל, כמה אבקת אפיה לשים?
במה ניתן להחליף את מיץ התפוחים? אפשר במיץ תפוזים? קלמנטינות?
תודה רבה