


מוס עם תותים וג'לי אדום
זה הכי טעים שיש, קינוח קל ביותר ועושה רושם כאילו השקעת… אפשר להכין אותו פרווה ולא יקר להכין אותו. הוא נחטף מהשולחן במהירות ולא יאמן כמה שהוא טעים..
7 כוסיות קטנות
מרכיבים:
שמנת מתוקה / ריץ לפרווה
כף אינסטנט וניל
3 חלבונים (חלמונים מיותרים)
120 ג’ סוכר (חצי כוס + כף נוספת)
45 ג’ ג’לי אדום (חצי שקית)
תותים חתוכים לקוביות קטנות
הכנות:
1. להקציף שמנת 3 כפות סוכר ואינסטנט לקצפת יציבה, להקציף בנפרד חלבונים ו ושארית הסוכר לקצף יציב לקפל את הקצף לקצפת ולחלק לכלים אישיים, למלא עד החצי גובה ולהקפיא לשעה.
*2. לפזר מעל שכבת הקצפת קוביות תותים בשכבה יפה להכין את הג’לי לפי ההוראות ולצקת בעזרת כף על שכבת התותים, לקרר.
Strawberry mousse recipe with jelly
37437 צפיות 56 צפיות היום
האם אפשר להכין שבועיים לפני ולשמור במקפיא?
ניקי שלום, קודם כל תודה על כל המתכונים הנהדרים שנותנים אפשרות לגוון בבישולים ולדעת מראש שאם זה של ניקי ב אין סיכוי לכישלון. שאלה קטנה האם אפשר לוותר על האינסטנט וניל פה במתכון או שכדאי לחפש מתכון אחר. לא נתקלתי פה ביפן בדבר כזה ואני רוצה להכין את זה מתנה לחברה. תודה מראש על תשובתך סיגל
האם ניתן להקפיא את הקינוח או שמתקלקל בהפשרה?
האם אפשר להכין את זה באינגליש קייק ולהקפיא? כדי שיהיה קל לפרוס את זה לפני ההגשה…