מוס עם תותים וג’לי אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס עם תותים וג'לי אדום

מוס עם תותים וג'לי אדום

זה הכי טעים שיש, קינוח קל ביותר ועושה רושם כאילו השקעת… אפשר להכין אותו פרווה ולא יקר להכין אותו. הוא נחטף מהשולחן במהירות ולא יאמן כמה שהוא טעים..

7 כוסיות קטנות

מרכיבים:

שמנת מתוקה / ריץ לפרווה
כף אינסטנט וניל
3 חלבונים (חלמונים מיותרים)
120 ג’ סוכר (חצי כוס + כף נוספת)
45 ג’ ג’לי אדום (חצי שקית)
תותים חתוכים לקוביות קטנות

הכנות:

1. להקציף שמנת 3 כפות סוכר ואינסטנט לקצפת יציבה, להקציף בנפרד חלבונים ו ושארית הסוכר לקצף יציב לקפל את הקצף לקצפת ולחלק לכלים אישיים, למלא עד החצי גובה ולהקפיא לשעה.

*2. לפזר מעל שכבת הקצפת קוביות תותים בשכבה יפה להכין את הג’לי לפי ההוראות ולצקת בעזרת כף על שכבת התותים, לקרר.

17496 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס עם תותים וג'לי אדוםמוס עם תותים וג'לי אדום

מוס עם תותים וג'לי אדוםמוס עם תותים וג'לי אדוםעוגת שוקולד עם קמח ללא גלוטן

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

היי – האם אפשר להכין יום לפני או שזה יהרס?
וגם – אני רוצה לעשות בכלי אחד גדול כי זה ל- 25 אורחים. האם לעשות בתבנית כמו של עוגה ואז גם חותכים את זה לצלחות כמו עוגה??
תודה
דנה

מעין

היי ניקי תודה רבה על המתכונים.

האמת שאני דיי חדשה בכל הקטע של אפיה בישול וכל אלה..לאט לאט אני מכינה דברים מכאן!

רציתי לשאול שאלה,איך מקציפים שמנת מתוקה? יש לי מעבד מזון של פיליפס עם ווי הקצפה! אבל אין לי מושג איך אני משתמשת בזה להקצפה.

יש לי מיכל של שמנת מתוקה 38% כמה סוכר או אבקת סוכר צריך להוסיף כדי שתהיה מתוקה?

ואיך אני מקציפה על איזו מהירות ולכמה זמן כדי שהקצפת תהיה יציבה?

תודה רבה רבה

שם

שתי שאלות: כמה מנות מתקבלות בכלים אישיים קטנים? האם אפשר לשים אובמניות למעלה במקום תותים?

שם

קורן | 13.01.2012 – 14:34
ניקי הקינוח יצא מאוד מרשים אפילו אני הופתעתי שהצלחתי להרכיב את המנה לשכבות יציבות, גרף מחמאות תודה

כרמית

נשארו לי חלבונים שלא ידעתי מה לעשות איתם וגם 3 חבילות של תותים (היה מבצע בסופר) והחלטתי לפנק את הילדים עם מתכון זה. התחלתי לבצע את השלבים ואז לצערי גיליתי שאין לי ג’לי לכן חתכתי לקוביות קטנות את התותים, הוספתי אותם להקצפה של השמנת המתוקה, מזגתי לגביעים קטנים אישיים ופיזרתי מעט תותים למעלה, יצא מרשים וטעים להפליא.
ניקי אני גולשת הרבה באתרי מתכונים אך תמיד חוזרת לאתר שלך, דרך אגב עשיתי גם את אוזני המן שפירסמת בשבוע שעבר (בגלל זה נשארו לי חלבונים) מעולים היום יום א’ נותרתי עם 6 יחידות

שם

שלום ניקי,
סליחה על השאלה, אבל הייתי רוצה לדעת מהו בעצם “קיפול”? למה מתכוונים שכותבים “לקפל קצף לקצפת”?… אני נתקלת בהרבה מתכונים (כמו המתכון הנ”ל)ואני לא יודעת בדיוק מה זה בכלל או מהם השלבים. אשמח שתעזרי לי בתשובתך.

שם

לונה (לא רשום) | 22.03.2012 – 01:01
עוד מתכון מעולה
תודה ניקי

1 2 3 6