יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה עוגות שוקולד

בראוניז עם קראמבל אגוזים

22 נובמבר 2016
(Visited 13,853 times, 7 visits today)
בראוניז עם קראמבל אגוזים

בראוניז עם קראמבל אגוזים

מתה על בראוניז זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין. חלק מהעניין שזה לא מצריך הקצפות והכל מעורבב בקערה אחת מה שעושה את החיים  מאוד קלים. בכלום עבודה עושים עוגה מעולה.

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
50 ג' שוקולד חלב
120 ג' חמאה
4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
קורט מלח
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
140 ג' קמח רגיל (כוס)

קראמבל אגוזים:
50 ג' חמאה
80 ג' קמח
2 כפות אגוזים גרוסים
2 כפות סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות שוקולד ב 10 דקות הכנה

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה, להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף ביצה אחר ביצה ולערבב טוב אחרי הוספת כל ביצה. להוסיף את שאר המצרכים.

2. לשמן תבנית, לחמם תנור ל  180 מעלות ולאפות כ 10 דקות.

3. בינתיים לעבד את המצרכים לבצק פירורים, לפזר מעל הבראוניז ולהחזיר לתנור עד  שהפירורים זהובים והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

4. לקרר ולחתוך לקוביות.

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : " הכנתי עם קמח קוסמין מלא ופקאן במקום אגוזי מלך,
יצאה עכשיו מהתנור פשוט מדהימה מושלמת
אין מילים ניקי את תותחית
אני רק מקווה שלא ייגמר לך הכוח להעלות מתכונים ולמלא את הבתים של כולנו בריחות ואוכל מעולים וגאוניים בפשטותם. ודרך אגב הכנתי עם מחמאה גם את הבראניז וגם את הפירורים."

חני : "הכנתי היום את המתכון שלך (שאגב פשוט מאוד)
ויצא סוף הדרך!! הכל נגמר!! וחילקתי את הקישור לכל דורש.. תודה רבה!! אין עלייך!"

רותם : "עוגה מדהימה!!!
הכנתי עכשיו ויצא פצצה.
אוהב את המתכונים שלך "

הרשם
עדכן
65 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, אפשר להשתמש בשמן במקום חמאה?

הי ניקי, קודם כל אני ממש אוהבת את האתר שלך. את הגורו שלי!
איך אני מעבדת את הבצק פירורים? במעבד? החמאה מומסת או חתוכה קטן קטן?
אפשר שוקולד למריחה במקום שוקולד חלב?

תודה רבה!

הי ניקי, קודם כל אני חולה על המתכונים שלך 🙂 את הגורו שלי ואפילו בעלי נעזר באתר שלך.
אני רוצה להכין את העוגה ליום ההולדת של בעלי. איך אני מכינה את בצק הפירורים? האם להמיס את החמאה לפני כן או לחתוך אותה? להשתמש במעבד מזון?

הי ניקי,

אני רוצה להכין פרווה, אפשר במקום השוקולד חלב להשתמש רק במריר?
תודב מראש!

הי ניקי.
העוגה מושלמת וקלה להכנה התלקקנו על העוגה גם הבעל וגם הילדים אהבו מאוד תודה רבה רבה על המתכונים המדהימים!!!!

היי ניקי,
אם אני רוצה להכין בתבנית תנור. בכמה להכפיל?

וואוו מתכון מהמםם…תודה רבה…!!