יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה עוגות שוקולד

בראוניז עם קראמבל אגוזים

22 נובמבר 2016
(Visited 15,100 times, 9 visits today)
בראוניז עם קראמבל אגוזים

בראוניז עם קראמבל אגוזים

מתה על בראוניז זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין. חלק מהעניין שזה לא מצריך הקצפות והכל מעורבב בקערה אחת מה שעושה את החיים  מאוד קלים. בכלום עבודה עושים עוגה מעולה.

תבנית 20X30

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
50 ג' שוקולד חלב
120 ג' חמאה
4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
קורט מלח
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
140 ג' קמח רגיל (כוס)

קראמבל אגוזים:
50 ג' חמאה
80 ג' קמח
2 כפות אגוזים גרוסים
2 כפות סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה, להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף ביצה אחר ביצה ולערבב טוב אחרי הוספת כל ביצה. להוסיף את שאר המצרכים.

2. לשמן תבנית, לחמם תנור ל  180 מעלות ולאפות כ 10 דקות.

3. בינתיים לעבד את המצרכים לבצק פירורים, לפזר מעל הבראוניז ולהחזיר לתנור עד  שהפירורים זהובים והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

4. לקרר ולחתוך לקוביות.

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : " הכנתי עם קמח קוסמין מלא ופקאן במקום אגוזי מלך,
יצאה עכשיו מהתנור פשוט מדהימה מושלמת
אין מילים ניקי את תותחית
אני רק מקווה שלא ייגמר לך הכוח להעלות מתכונים ולמלא את הבתים של כולנו בריחות ואוכל מעולים וגאוניים בפשטותם. ודרך אגב הכנתי עם מחמאה גם את הבראניז וגם את הפירורים."

חני : "הכנתי היום את המתכון שלך (שאגב פשוט מאוד)
ויצא סוף הדרך!! הכל נגמר!! וחילקתי את הקישור לכל דורש.. תודה רבה!! אין עלייך!"

רותם : "עוגה מדהימה!!!
הכנתי עכשיו ויצא פצצה.
אוהב את המתכונים שלך "

הרשם
עדכן
74 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות