


בראוניז עם קראמבל אגוזים
מתה על בראוניז זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין. חלק מהעניין שזה לא מצריך הקצפות והכל מעורבב בקערה אחת מה שעושה את החיים מאוד קלים. בכלום עבודה עושים עוגה מעולה.
מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
50 ג’ שוקולד חלב
120 ג’ חמאה
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
קורט מלח
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
140 ג’ קמח רגיל (כוס)
קראמבל אגוזים:
50 ג’ חמאה
80 ג’ קמח
2 כפות אגוזים גרוסים
2 כפות סוכר
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה, להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף ביצה אחר ביצה ולערבב טוב אחרי הוספת כל ביצה. להוסיף את שאר המצרכים.
2. לשמן תבנית, לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 10 דקות.
3. בינתיים לעבד את המצרכים לבצק פירורים, לפזר מעל הבראוניז ולהחזיר לתנור עד שהפירורים זהובים והקיסם יוצא עם פירורים לחים.
4. לקרר ולחתוך לקוביות.
גולשים מכינים וממליצים:
ורד : ” הכנתי עם קמח קוסמין מלא ופקאן במקום אגוזי מלך,
יצאה עכשיו מהתנור פשוט מדהימה מושלמת
אין מילים ניקי את תותחית
אני רק מקווה שלא ייגמר לך הכוח להעלות מתכונים ולמלא את הבתים של כולנו בריחות ואוכל מעולים וגאוניים בפשטותם. ודרך אגב הכנתי עם מחמאה גם את הבראניז וגם את הפירורים.”
חני : “הכנתי היום את המתכון שלך (שאגב פשוט מאוד)
ויצא סוף הדרך!! הכל נגמר!! וחילקתי את הקישור לכל דורש.. תודה רבה!! אין עלייך!”
רותם : “עוגה מדהימה!!!
הכנתי עכשיו ויצא פצצה.
אוהב את המתכונים שלך “
היי ניקי
לכמה זמן להחזיר לתנור לאחר פיזור הקרמאבל ?
היי ניקי, איך לשמור את הבראוניז? במקרר או בחוץ?כמה זמן ניתן לשמור אותם?
לאיזה גודל תבנית היא מתאימה? לא ראיתי במתכון שרשום
תודה על התגובה המהירה, עוד שאלה את כל המרכיבים של הקראמבל פשוט לערבב יחד ולפזר מעל הבראוניז?
כמה זה בערך 80 גרם קמח?
למה את מתקמצנת במילים?
להמיס שוקולד עם חמאה- כמה שוקולד כמה חמאה?
איך ממיסים?במיקרו או בגז?
המתכון לא ידידותי למי שלא מבין..חבל מאוד
היי ניקי,
2 שאלות: אפשר להוסיף שוקולד לבן?
והאם אפשר לעבד את הבצק במיקסר, במידה וכן איזה וו מתאים? לישה\גיטרה?
תודה רבה לך:)