


בראוניז עם קראמבל אגוזים
מתה על בראוניז זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין. חלק מהעניין שזה לא מצריך הקצפות והכל מעורבב בקערה אחת מה שעושה את החיים מאוד קלים. בכלום עבודה עושים עוגה מעולה.
מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
50 ג’ שוקולד חלב
120 ג’ חמאה
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
קורט מלח
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
140 ג’ קמח רגיל (כוס)
קראמבל אגוזים:
50 ג’ חמאה
80 ג’ קמח
2 כפות אגוזים גרוסים
2 כפות סוכר
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה, להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף ביצה אחר ביצה ולערבב טוב אחרי הוספת כל ביצה. להוסיף את שאר המצרכים.
2. לשמן תבנית, לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 10 דקות.
3. בינתיים לעבד את המצרכים לבצק פירורים, לפזר מעל הבראוניז ולהחזיר לתנור עד שהפירורים זהובים והקיסם יוצא עם פירורים לחים.
4. לקרר ולחתוך לקוביות.
גולשים מכינים וממליצים:
ורד : ” הכנתי עם קמח קוסמין מלא ופקאן במקום אגוזי מלך,
יצאה עכשיו מהתנור פשוט מדהימה מושלמת
אין מילים ניקי את תותחית
אני רק מקווה שלא ייגמר לך הכוח להעלות מתכונים ולמלא את הבתים של כולנו בריחות ואוכל מעולים וגאוניים בפשטותם. ודרך אגב הכנתי עם מחמאה גם את הבראניז וגם את הפירורים.”
חני : “הכנתי היום את המתכון שלך (שאגב פשוט מאוד)
ויצא סוף הדרך!! הכל נגמר!! וחילקתי את הקישור לכל דורש.. תודה רבה!! אין עלייך!”
רותם : “עוגה מדהימה!!!
הכנתי עכשיו ויצא פצצה.
אוהב את המתכונים שלך “
הי ניקי, אפשר להשתמש בשמן במקום חמאה?
הי ניקי, קודם כל אני ממש אוהבת את האתר שלך. את הגורו שלי!
איך אני מעבדת את הבצק פירורים? במעבד? החמאה מומסת או חתוכה קטן קטן?
אפשר שוקולד למריחה במקום שוקולד חלב?
תודה רבה!
הי ניקי, קודם כל אני חולה על המתכונים שלך 🙂 את הגורו שלי ואפילו בעלי נעזר באתר שלך.
אני רוצה להכין את העוגה ליום ההולדת של בעלי. איך אני מכינה את בצק הפירורים? האם להמיס את החמאה לפני כן או לחתוך אותה? להשתמש במעבד מזון?
הי ניקי,
אני רוצה להכין פרווה, אפשר במקום השוקולד חלב להשתמש רק במריר?
תודב מראש!
הי ניקי.
העוגה מושלמת וקלה להכנה התלקקנו על העוגה גם הבעל וגם הילדים אהבו מאוד תודה רבה רבה על המתכונים המדהימים!!!!
היי ניקי,
אם אני רוצה להכין בתבנית תנור. בכמה להכפיל?
וואוו מתכון מהמםם…תודה רבה…!!