יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם ביסקוויטים עוגות וקינוחים קינוחים

עוגת קסטה מדליקה

24 יוני 2012
(Visited 10,816 times, 1 visits today)

עוגת קסטה מדליקה

עוגת קסטה מדליקה, קינוח משגע! אין אחד אצלי בבית שיכול לעמוד בפניהן. קסטות מלאות מוס טעים בתוספת שוקולד שעוטף את הקסטה והילדים בכלל הולכים עד הסוף ומפזרים סוכריות. אני נהנית להכין אותן אני גורמת אושר לילדים ואפילו לשתף את הילדים בהכנה וכולם מאושרים.

מרכיבים:

ביסקוויטים / קסטה
2 שמנת מתוקה (כל אחת 250 מ”ל)
2 אינסטנט וניל
2 כוסות חלב
2 כפות סוכר

כוס חלב נוספת לטבילה

עוד אפשרויות למילוי:
2 שמנת מתוקה (כל אחת 250 מ”ל)
אינסטנט וניל
כוס חלב
כפית א. נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

כוס חלב נוספת לטבילה

עוד אפשרות:
2 שמנת מתוקה (כל אחת 250 מ”ל)
אינסנסט וניל
אינסטנט שוקולד
2 כוסות חלב
2 כפות סוכר

כוס חלב נוספת לטבילה

אפשרות מילוי נוספת בכמות קטנה יותר:
שמנת מתוקה (250 מ”ל)
2 כפות אינסטנט וניל
כף א. סוכר

כוס חלב נוספת לטבילה
קרם שוקולד:
חצי כוס שמנת מתוקה
120 ג’ שוקולד מריר
שוקולד/ מקופלת מגורדת

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב וסוכר לקרם יציב, לטבול את הביסקוויט בחלב ולהזליף או למרוח קרם על הביסקוויט, להקפיד על שכבה ישרה להניח מעל ביסקוויט נוסף ושוב להזליף קרם ומעל ביסקוויט נוסף (אני הגעתי ל4 ביסקווויטים). לא להגזים עם הקומות שהקסטה תעמוד יציב, לקרר.

2. אפשרות שנייה להקציף את כל המצרכים ולהמשיך כמצוין בסעיף 1.

3. אפשרות שלישית: להקציף שמנת, אינסטנט חלב וכף סוכר, בקערה נפרדת להקציף שמנת, אינסטנט שוקולד חלב וכף סוכר, לשחק עם השכבות, פעם שכבה כהה ופעם בהירה,  לפני שמצפים אם בכלל.

4. אפשרות רביעית: להקציף את כל המצרכים לקצפת יציבה ולהמשיך כמתואר בסעיף 1.

5. במידה והחלטתם לצפות בקרם שוקולד (זה נפלא גם בלעדיו) לקרר כחצי שעה. ציפוי: להמיס שוקולד ושמנת ובעדינות לצקת בעזרת כף על הקסטות, לקרר. אפשר לגרד שוקולד או לפזר סוכריות.

6. הילדים מתים על זה, זאת הפתעה מדליקה שממתינה להם במקרר ובהגשה זה נראה משגע! 7. ברור שיש סעיף לעצלנים : להכין תבנית בינונית לטבול את הביסקוויטים בחלב ולהניח בתבנית, מסודרים אחד ליד השני, מעל למרוח איזה ציפוי שאוהבים, לטבול ביסקוויטים בחלב ומעל שכבה נוספת של קרם. עכשיו אפשר קרם שוקולד או שכבה נוספת של ביסקוויטים. (נו… עוגת ביסקוויטים)

טיפים והערות:
כל פעם שנשאר לי מוס מקישוט של עוגה אני מיד מכינה כמה קסטות. חבל על כל טיפת מוס.
תשתפו את הילדים תנו להם למרוח את המוס על הביסקוויטים ולבנות את הקסטות לבד, יש הרבה צחוקים בדרך והם מאוד גאים ביצירות שהכינו, אז מתלכלכים קצת לא נורא. לפני מריחת המוס על הביסקוויטים לטבול אותם בחלב טבילה קצרה. כתבתי המון אבל זה כל כך קל להכין ונותן אושר כל כך גדול.

גולשים מכינים וממליצים:

שם : עוגה טעימה ויפה שווה כל ביס.

הרשם
עדכן
52 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי!
יש לי רק אינסטנט אחד, ואין לי אינסטנט שוקולד וסירופ מייפל. אפשר לשים איסטנט אחד ולהוסיף משהו אחר: ג’לטין/קורנפלור/שוקולד לבן למריחה/ או לעשות רק עם אינסטנט אחד?
תודה!

איזה באסה
התבלבלתי…קניתי ריצ’ במקום שמנת מתוקה.
מה עושים?

כמה גר ביסקווטים

היי ניקי
נגמר לי השמנת לקרם השוקולד, יש מתכון לקרם שוקולד ללא שמנת?

הבת שלי בת 7 הכינה לנו לקינוח בשבת, יצא מעולה מעולה!!!!
תודה

האם יש אפשרות להכין ולהקפיא?

היי ניקי , איפה אפשר למצוא חוגי בישול?