יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם ביסקוויטים עוגות וקינוחים קינוחים

עוגת קסטה מדליקה

24 יוני 2012
(Visited 12,964 times, 1 visits today)

עוגת קסטה מדליקה

עוגת קסטה מדליקה, קינוח משגע! אין אחד אצלי בבית שיכול לעמוד בפניהן. קסטות מלאות מוס טעים בתוספת שוקולד שעוטף את הקסטה והילדים בכלל הולכים עד הסוף ומפזרים סוכריות. אני נהנית להכין אותן אני גורמת אושר לילדים ואפילו לשתף את הילדים בהכנה וכולם מאושרים.

מרכיבים:

ביסקוויטים / קסטה
2 שמנת מתוקה (כל אחת 250 מ"ל)
2 אינסטנט וניל
2 כוסות חלב
2 כפות סוכר

כוס חלב נוספת לטבילה

עוד אפשרויות למילוי:
2 שמנת מתוקה (כל אחת 250 מ"ל)
אינסטנט וניל
כוס חלב
כפית א. נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

כוס חלב נוספת לטבילה

עוד אפשרות:
2 שמנת מתוקה (כל אחת 250 מ"ל)
אינסנסט וניל
אינסטנט שוקולד
2 כוסות חלב
2 כפות סוכר

כוס חלב נוספת לטבילה

אפשרות מילוי נוספת בכמות קטנה יותר:
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 כפות אינסטנט וניל
כף א. סוכר

כוס חלב נוספת לטבילה
קרם שוקולד:
חצי כוס שמנת מתוקה
120 ג' שוקולד מריר
שוקולד/ מקופלת מגורדת

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפינס שוקולד צ'יפס ב 10 דקות הכנה

    מאפינס שוקולד צ'יפס שמרגישים את טעם השוקולד בכל ביס הם רכים ופשוטים ביותר, תפנו לכם 10 דקות זה הכל והמאפינס בדרכם לתנור ואפילו לא הוצאתי את המיקסר לערבב למלא את השקעים ותנו לתנור לעשות את שלו.
    עשיתי שינוי קטן שההפך את המאפינס מטובים למדהימים, רציתי שהשוקולד יורגש אבל לא ישתלט אז החלטתי לא להשתמש בשוקולד צ'יפס אלא לעשות משהו אחר שינוי קטן והמאפינס יצאו רכים נימוחים ושוקולדים, מוזמנים לקרוא את המתכון.
    רוצים להעסיק את הילדים תכינו איתם זה באמת קלי קלות, כמה חבל שזה רק 11 יחידות.

    11 מאפינס

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

הכנות:

1. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב וסוכר לקרם יציב, לטבול את הביסקוויט בחלב ולהזליף או למרוח קרם על הביסקוויט, להקפיד על שכבה ישרה להניח מעל ביסקוויט נוסף ושוב להזליף קרם ומעל ביסקוויט נוסף (אני הגעתי ל4 ביסקווויטים). לא להגזים עם הקומות שהקסטה תעמוד יציב, לקרר.

2. אפשרות שנייה להקציף את כל המצרכים ולהמשיך כמצוין בסעיף 1.

3. אפשרות שלישית: להקציף שמנת, אינסטנט חלב וכף סוכר, בקערה נפרדת להקציף שמנת, אינסטנט שוקולד חלב וכף סוכר, לשחק עם השכבות, פעם שכבה כהה ופעם בהירה,  לפני שמצפים אם בכלל.

4. אפשרות רביעית: להקציף את כל המצרכים לקצפת יציבה ולהמשיך כמתואר בסעיף 1.

5. במידה והחלטתם לצפות בקרם שוקולד (זה נפלא גם בלעדיו) לקרר כחצי שעה. ציפוי: להמיס שוקולד ושמנת ובעדינות לצקת בעזרת כף על הקסטות, לקרר. אפשר לגרד שוקולד או לפזר סוכריות.

6. הילדים מתים על זה, זאת הפתעה מדליקה שממתינה להם במקרר ובהגשה זה נראה משגע! 7. ברור שיש סעיף לעצלנים : להכין תבנית בינונית לטבול את הביסקוויטים בחלב ולהניח בתבנית, מסודרים אחד ליד השני, מעל למרוח איזה ציפוי שאוהבים, לטבול ביסקוויטים בחלב ומעל שכבה נוספת של קרם. עכשיו אפשר קרם שוקולד או שכבה נוספת של ביסקוויטים. (נו… עוגת ביסקוויטים)

טיפים והערות:
כל פעם שנשאר לי מוס מקישוט של עוגה אני מיד מכינה כמה קסטות. חבל על כל טיפת מוס.
תשתפו את הילדים תנו להם למרוח את המוס על הביסקוויטים ולבנות את הקסטות לבד, יש הרבה צחוקים בדרך והם מאוד גאים ביצירות שהכינו, אז מתלכלכים קצת לא נורא. לפני מריחת המוס על הביסקוויטים לטבול אותם בחלב טבילה קצרה. כתבתי המון אבל זה כל כך קל להכין ונותן אושר כל כך גדול.

גולשים מכינים וממליצים:

שם : עוגה טעימה ויפה שווה כל ביס.

הרשם
עדכן
54 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות