בראוניז עם קמח ללא גלוטן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם קמח ללא גלוטן

בראוניז עם קמח ללא גלוטן

השילוב הכי הכי קלאסי לבראוניז זה אגוזים ושוקולד, אני הכי אוהבת לאכול בראוניז קרים הם שוקולדיים טעם השוקולד מורגש ממש טוב, הם רכים מה שעושה אותם מושלמים לילדים (לא לקטנים). הם עוברים הקפאה באופן מושלם.
אם אני אסכם את המתכון במשפט, להמיס לערבב ולתנור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר.

תבנית 20X30

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
4 ביצים
50 ג’ אגוזי מלך קצוצים (חצי כןס)
כוס קמח “כרגיל” (קמח ללא גלוטן)


הכנות:

1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמן להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה, לערבב עד שהכל חלק ללא גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב .

2. להוסיף ביצה לערבב עד שהביצה נטמעת, להוסיף את הביצים אחרי כל הוספה של ביצה לערבב טוב, להוסיף את התמצית וניל המלח את האגוזי מלך והקמח “כרגיל”.

3. להעביר את העיסה לתבנית משומנת לשטח באופן שווה ולהכניס לתנור ל  30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים.

4. לקרר כמה שעות לפני שחותכים.

כדאי לדעת ש…
להכנה רגילה, חצי כוס קמח במקום הקמח ללא גלוטן, אפשר להקפיא.

13529 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז עם קמח ללא גלוטןבראוניז עם קמח ללא גלוטן בראוניז עם קמח ללא גלוטן

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “העוגה יצאה מצויינת
תודה רבה”


28
תגובות

  הרשם  
עדכן
בלי

בוקר טוב
חייבת את עזרתך כבר כמה ימים האפלקציה עושה לי בעיות מאד מאד איטית ומתכונים נפתחים באמצע.. מה אפשר לעשות אבל בלי למחוק את הספר מתכונים? תודה מראש.