בראוניז עם קמח ללא גלוטן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם קמח ללא גלוטן

בראוניז עם קמח ללא גלוטן

השילוב הכי הכי קלאסי לבראוניז זה אגוזים ושוקולד, אני הכי אוהבת לאכול בראוניז קרים הם שוקולדיים טעם השוקולד מורגש ממש טוב, הם רכים מה שעושה אותם מושלמים לילדים (לא לקטנים). הם עוברים הקפאה באופן מושלם.
אם אני אסכם את המתכון במשפט, להמיס לערבב ולתנור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר.

תבנית 20X30

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
4 ביצים
50 ג’ אגוזי מלך קצוצים (חצי כןס)
כוס קמח “כרגיל” (קמח ללא גלוטן)

הכנות:

1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמן להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה, לערבב עד שהכל חלק ללא גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב .

2. להוסיף ביצה לערבב עד שהביצה נטמעת, להוסיף את הביצים אחרי כל הוספה של ביצה לערבב טוב, להוסיף את התמצית וניל המלח את האגוזי מלך והקמח “כרגיל”.

3. להעביר את העיסה לתבנית משומנת לשטח באופן שווה ולהכניס לתנור ל  30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים.

4. לקרר כמה שעות לפני שחותכים.

כדאי לדעת ש…
להכנה רגילה, חצי כוס קמח במקום הקמח ללא גלוטן, אפשר להקפיא.

10733 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז עם קמח ללא גלוטןבראוניז עם קמח ללא גלוטן בראוניז עם קמח ללא גלוטן

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “העוגה יצאה מצויינת
תודה רבה”

21
תגובות

  הרשם  
עדכן
בתאלי

היי ניקי אפשר להכין את הבראוניז הזה עם שוקולד לבן?
פשוט בעלי והילד לא אוהבים שוקולד חום רק לבן

יוליה

יצא מאד טעים!

צליל ניצן

היי ניקי
האם אפשר להכין עם קמח קונדיטור ללא גלוטן?

זהבה

רשמת במתכון כוס קמח כרגיל ושניתן להמיר לחצי כוס קמח רגיל. האם זהו יחס המרה קבוע או רק העוגה הזו?

דורית

הי ניקי,
מהו זמן האפייה ?