בראוניז עם קמח ללא גלוטן
השילוב הכי הכי קלאסי לבראוניז זה אגוזים ושוקולד, אני הכי אוהבת לאכול בראוניז קרים הם שוקולדיים טעם השוקולד מורגש ממש טוב, הם רכים מה שעושה אותם מושלמים לילדים (לא לקטנים). הם עוברים הקפאה באופן מושלם.
אם אני אסכם את המתכון במשפט, להמיס לערבב ולתנור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר.
תבנית 20X30
מרכיבים:
200 ג' שוקולד מריר
200 ג' סוכר (כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
4 ביצים
50 ג' אגוזי מלך קצוצים (חצי כןס)
כוס קמח "כרגיל" (קמח ללא גלוטן)
הכנות:
1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמן להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה, לערבב עד שהכל חלק ללא גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב .
2. להוסיף ביצה לערבב עד שהביצה נטמעת, להוסיף את הביצים אחרי כל הוספה של ביצה לערבב טוב, להוסיף את התמצית וניל המלח את האגוזי מלך והקמח "כרגיל".
3. להעביר את העיסה לתבנית משומנת לשטח באופן שווה ולהכניס לתנור ל 30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים.
*4. לקרר כמה שעות לפני שחותכים.
כדאי לדעת ש…
להכנה רגילה, חצי כוס קמח במקום הקמח ללא גלוטן, אפשר להקפיא.
גולשים מכינים וממליצים:
חגית : "העוגה יצאה מצויינת
תודה רבה"