יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם קמח ללא גלוטן עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

בראוניז עם קמח ללא גלוטן

20 ינואר 2017
(Visited 20,527 times, 10 visits today)
בראוניז עם קמח ללא גלוטן

בראוניז עם קמח ללא גלוטן

השילוב הכי הכי קלאסי לבראוניז זה אגוזים ושוקולד, אני הכי אוהבת לאכול בראוניז קרים הם שוקולדיים טעם השוקולד מורגש ממש טוב, הם רכים מה שעושה אותם מושלמים לילדים (לא לקטנים). הם עוברים הקפאה באופן מושלם.
אם אני אסכם את המתכון במשפט, להמיס לערבב ולתנור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר.

תבנית 20X30

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
4 ביצים
50 ג’ אגוזי מלך קצוצים (חצי כןס)
כוס קמח “כרגיל” (קמח ללא גלוטן)

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמן להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה, לערבב עד שהכל חלק ללא גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב .

2. להוסיף ביצה לערבב עד שהביצה נטמעת, להוסיף את הביצים אחרי כל הוספה של ביצה לערבב טוב, להוסיף את התמצית וניל המלח את האגוזי מלך והקמח “כרגיל”.

3. להעביר את העיסה לתבנית משומנת לשטח באופן שווה ולהכניס לתנור ל  30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים.

*4. לקרר כמה שעות לפני שחותכים.

כדאי לדעת ש…
להכנה רגילה, חצי כוס קמח במקום הקמח ללא גלוטן, אפשר להקפיא.

בראוניז עם קמח ללא גלוטןבראוניז עם קמח ללא גלוטן בראוניז עם קמח ללא גלוטן

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “העוגה יצאה מצויינת
תודה רבה”

הרשם
עדכן
79 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

כמה מעלות בתנור?

היי ניקי
עם קמח כוסמין גם הולך? הוא מאוד קל…
כמה נראה לך אצטרך לשים?

היי,
אפשר לשים במקום קמח ללא גלוטן קמח תפוחי אדמה?

היי לכמה מעלות לחמם את התנור ? לא רשום..

הי ,כל קמח רב תכליתי ללא גלוטן ילך כאן?יש לי של שופרסל.תודה

הי ,ישלי אגוזים טחונים או שעדיף לקצוץ?תודה

יצא מצוין הילדים ממש אהבו, הכנתי בלי האגוזים, תודה על המתכון