סינרול קינמון פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סינרול קינמון פרווה

סינרול קינמון פרווה, טעם הקינמון פשוט נפלא ואיזה כיף לאכול את השבלולים הטעימים האלה. לאכול ולהתמכר השבלולים מושלמים והם פרווה.

מרכיבים:

550 ג’ קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפות דבש
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
2 חלמונים
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים פושרים

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים

מילוי:
100 ג’ מחמאה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

ביצה טרופה


הכנות:

1. לשים במיקסר את מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה ולהניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד למלבן להבריש במחמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל.
לגלגל את המלבן לרולדה ולחתוך לשבלולים, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. להבריש בביצה, חום של 180 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ויפים.

5. לקראת סוף האפייה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.

14010 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיה : “יצא מושלם!!!”

דנה : “הכנתי לשבת יצא מדהים נאמץ את האפליקציה להכל תודה וישר כוח על המתכונים.”

אורית : “ואו ניקי!! איזה טעים זה יצא!!! את מדהימה!!
הכנתי היום, והיה תענוג!! מתכון קל וטעים כ”כ!
בכלל, אני נהנית בכל פעם מחדש מהאתר שלך, גדוש דברים נפלאים!
עושה חשק להיות במטבח (:”

רונה : “הסינרוליםשבלולים האלה פשוט מהממים! מושלמים! אין מילים! תודה!(:”


98
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונה

אני אופה כל כך הרבה וזו הפעם הראשונה שהבת שלי (11 ) פשוט לא מפסיקה לנשנש… ח…

רונה

רציתי גם לומר….שממש התלהבתי מהמילוי של שוקולית קינמון וסוכר חום שילוב מנצח! הטעם גן עדן!מבחינתי אפשר לוותר על הממרחים זה הרבה יותר מוצלח…

רונה

הסינרולים\שבלולים האלה פשוט מהממים! מושלמים! אין מילים! תודה!(:

נורית

הי ניקי, סוכר חום בהיר או החום הכהה הדביק?

1 5 6 7