יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שמרים

סינרול קינמון פרווה

13 ינואר 2016
(Visited 55,175 times, 1 visits today)

סינרול קינמון פרווה

סינרול קינמון פרווה, טעם הקינמון פשוט נפלא ואיזה כיף לאכול את השבלולים הטעימים האלה. לאכול ולהתמכר השבלולים מושלמים והם פרווה.

מרכיבים:

550 ג' קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפות דבש
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
2 חלמונים
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים פושרים

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים

מילוי:
100 ג' מחמאה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

ביצה טרופה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. לשים במיקסר את מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה ולהניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד למלבן להבריש במחמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל.
לגלגל את המלבן לרולדה ולחתוך לשבלולים, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. להבריש בביצה, חום של 180 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ויפים.

5. לקראת סוף האפייה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.

גולשים מכינים וממליצים:

מיה : "יצא מושלם!!!"

דנה : "הכנתי לשבת יצא מדהים נאמץ את האפליקציה להכל תודה וישר כוח על המתכונים."

אורית : "ואו ניקי!! איזה טעים זה יצא!!! את מדהימה!!
הכנתי היום, והיה תענוג!! מתכון קל וטעים כ"כ!
בכלל, אני נהנית בכל פעם מחדש מהאתר שלך, גדוש דברים נפלאים!
עושה חשק להיות במטבח (:"

רונה : "הסינרוליםשבלולים האלה פשוט מהממים! מושלמים! אין מילים! תודה!(:"

הרשם
עדכן
205 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, נגמר לי הסוכר הלבן. האם אפשר לשים גם בבצק סוכר חום או להחליף את הסוכר בדבש??

היי ניקי,
רציתי לדעת מה ההבדל בין הבצק של הסינרול עם הקינמון לבין המתכון של הסינרול שוקולד.
תודה

ה-מתכון! הכי טוב הכי מוצלח

יצאו לי מאד קשים יכול להיות שזה ביגלל בדבש?

הי ניקי יש אפשרות לשים שוקולד בימקום הקינמון??

היי ניקי, אפשר להחליף את המחמאה בשמן?

תודה תודה…זה מתכון שמככב אצלי כמעט כל שבוע..לא תמיד מספיקה להקפיא..הכפלתי את כמות המילוי (למעט הסוכר). אחד המתכונים הטובים יותר. הנאה צרופה.