סינרול קינמון פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סינרול קינמון פרווה

סינרול קינמון פרווה, טעם הקינמון פשוט נפלא ואיזה כיף לאכול את השבלולים הטעימים האלה. לאכול ולהתמכר השבלולים מושלמים והם פרווה.

מרכיבים:

550 ג’ קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפות דבש
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
2 חלמונים
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים פושרים

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים

מילוי:
100 ג’ מחמאה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

ביצה טרופה

הכנות:

1. לשים במיקסר את מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה ולהניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד למלבן להבריש במחמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל.
לגלגל את המלבן לרולדה ולחתוך לשבלולים, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. להבריש בביצה, חום של 180 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ויפים.

5. לקראת סוף האפייה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.

40741 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיה : “יצא מושלם!!!”

דנה : “הכנתי לשבת יצא מדהים נאמץ את האפליקציה להכל תודה וישר כוח על המתכונים.”

אורית : “ואו ניקי!! איזה טעים זה יצא!!! את מדהימה!!
הכנתי היום, והיה תענוג!! מתכון קל וטעים כ”כ!
בכלל, אני נהנית בכל פעם מחדש מהאתר שלך, גדוש דברים נפלאים!
עושה חשק להיות במטבח (:”

רונה : “הסינרוליםשבלולים האלה פשוט מהממים! מושלמים! אין מילים! תודה!(:”

154
תגובות

  הרשם  
עדכן
שאלונת

היי ניקי, האם אפשר להחליף את השמן או הביצים ברסק תפוחים. איך זה יצא לדעתך?

שאלונת

היי ניקי, תודה על המתכון! הוא נפלאא!! רציתי לשאול, האם לא צריך להוסיף טיפה יותר מים? הבצק יוצא נורא יבש עם 3/4 כוס מים…

נעמה

יצא טעים אורירי ונחטף
החבאתי מהילדים שישאר משהו לשבת
תודה על מתכון מדהים

ליאת סלמן

כמה כפות זה חצי שקית שמרים?

Pnina

מה אפשר לשים במקום מחמאה?במילוי?

טליה

כמה סינרולים יוצאים בערך?

חוה

הי ניקי
כמה שעות מקסימום אפשר להשאיר (להתפיח) את הבצק במקרר?

1 8 9 10