


סינרול קינמון פרווה
סינרול קינמון פרווה, טעם הקינמון פשוט נפלא ואיזה כיף לאכול את השבלולים הטעימים האלה. לאכול ולהתמכר השבלולים מושלמים והם פרווה.
הכנות:
1. לשים במיקסר את מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק וגמיש.
2. לשמן קערה ולהניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.
3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד למלבן להבריש במחמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל.
לגלגל את המלבן לרולדה ולחתוך לשבלולים, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות או שמכפיל את הנפח.
4. להבריש בביצה, חום של 180 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ויפים.
5. לקראת סוף האפייה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.
גולשים מכינים וממליצים:
מיה : “יצא מושלם!!!”
דנה : “הכנתי לשבת יצא מדהים נאמץ את האפליקציה להכל תודה וישר כוח על המתכונים.”
אורית : “ואו ניקי!! איזה טעים זה יצא!!! את מדהימה!!
הכנתי היום, והיה תענוג!! מתכון קל וטעים כ”כ!
בכלל, אני נהנית בכל פעם מחדש מהאתר שלך, גדוש דברים נפלאים!
עושה חשק להיות במטבח (:”
רונה : “הסינרוליםשבלולים האלה פשוט מהממים! מושלמים! אין מילים! תודה!(:”
בוקר טוב ניקי
אפשר למלא גם את המילוי הזה במתכון של הקרואסון שוקולד פרווה שלך?
היי ניקי, אפשר להחליף את המחמאה בשמן?
תודה תודה…זה מתכון שמככב אצלי כמעט כל שבוע..לא תמיד מספיקה להקפיא..הכפלתי את כמות המילוי (למעט הסוכר). אחד המתכונים הטובים יותר. הנאה צרופה.
שבוע טוב ניקי
הכנתי ביום שישי ויצא מדהים רק שהסתבכתי בשני דברים,
לא הבנתי אם צריך להמיס את המחמאה לפני שמורחים אותה לכן הפשרתי אותה עד שהייתה רכה רכה וגם כך לא הצלחתי למרוח עם המברשת.
בנוסף נשאר לי המון מחמאה מ100 גרם למרות שמרחתי שכבה עבה, מה הסיבה?
היי ערב טוב ניקי, מה מינון התחליף לשמרים יבשים במקום חצי שקית שמרים טריים?