עוגת קוקוס עסיסית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קוקוס עסיסית

עוגת קוקוס עסיסית

עוגת קוקוס עסיסיתבעלי שאל אותי השבוע “אין עוגה בבית, משהו מתוק ליד הקפה ” . אני תמיד מקפידה שתיהיה עוגה בבית, באותו יום לא הספקתי להכין וזה לא קרה לי הרבה זמן. בעלי בצחוק אמר לי “בואי נקנה עוגת הבית” הוא ידע שזה יקפיץ אותי ישר לכיוון המטבח

זמן הכנה: כשעה

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

200 ג` חמאה
300 ג’ סוכר (כוס וחצי)
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
שמנת מתוקה
2.5 כוסות קמח
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1.5 כוסות קוקוס

סירופ:
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
מיץ מחצי לימון

הכנות:

1. להקרים / להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצים אחת, אחת, להוסיף את הווניל, לערבב קמח, סודה לשתיה ומלח, תוך כדי עירבול במהירות נמוכה, להוסיף חצי מכמות השמנת המתוקה, חצי מהקמח, את החצי השני של השמנת ואת הקמח שנותר, להוסיף את הקוקוס.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות שעה, לצנן. לבשל את מצרכי הסירופ ולצקת בעזרת כף על העוגה.

עוגות נוספות

13902 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב
עדכן
שם

רק כדי להיות בטוחה- קמח רגיל ולא תופח?
תודה.

שם

גלי11 (לא רשום) | 13.10.2011 – 11:08
הכנתי אתמול עם מחמאה במקום חמאה ושמנת צמחית במקום שמנת רגילה, בגלל אלרגיה לחלב שיש לתינוק שלי, יצא מוצלח קיבלתי המון מחמאות! גם עוגת הסולת שלך ממש אהובה אצלינו, תודה רבה!

שם

אנונימי (לא רשום) | 29.10.2011 – 12:43
ניקי שבת שלום
אתמול הכנתי את העוגה,היות ובני “הקטן”מאוד אוהב קוקוס,העוגה מעולה ואת מה שנשאר נלקח כטייק אויי.
אני אעדכן אותך לגבי שאר המתכונים
תודה לך ממני אנטה

שם

אנונימי (לא רשום) | 13.11.2011 – 17:25
היי ניקי,
כאמא עובדת הצלת את חיי … המתכונים פשוט מעולים , והילדים מרוצים . שאלה : באיזה סוג תבנית את משתמשת ? (למשל בתמונה ) , האם כדאי להצטייד בתבניות סיליקום ?
תודה ! על המתכונים וגם על התשובות (הן עוזרות ונותנות ביטחון ..)
למדתי : מה שלא פשוט , פשוט לא טעים .

שם

הבית היהודי | 29.11.2011 – 21:55
הכנתי את עוגת הקוקוס והיא היתה מעולה. הבן שלי הבררן התלהב ממנה מאד ובן השכנים שביקר ביקש את המתכון כדי שאמו תאפה לו את העוגה הטעימה.
*ברצוני להעיר שהכנתי את העוגה עם קמח מלא (70%), 1 כוס שמן במקום חמאה ו-1 כוס סוכר (במקום 11/2).
בפעם השניה הכנתי אותה עם 1/2 כוס מיץ תפוזים במקום שמנת ושוב, היא יצאה מעולה. ת ו ד ה !
עוגה מעולה!

שם

היי ניקי, מה שלומך? ו…תודה על כל המתכונים כמו גם על ההקדמה לכל מתכון.
כאשר את מדברת על הקצפת חמאה וסוכר אני מניחה שמדובר בחמאה רכה ולא מומסת. זה לא ממש פשוט לאופים מתחילים. יש לך טיפים? אולי הקלות לכיוון של המסת חמאה? שמן? או איך מצליחים בכל זאת עם ההוראות המקוריות?
תודה מראש,
אוסנת

שם

הבצק יצא לי סמיך . זה בסדר?