קרפ שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרפ שוקולד

קרפ שוקולד

קרפ שוקולד, מתכון מעולה להתפנק איתו בכיף, הקרפ יוצא נהדר עם טעם נהדר והשוקולד רק מוסיף לטעם הנפלא. שוקולד לבן מגורד מעל ואפשר להתאהב במתכון מושלם לקרפ שוקולד.

15 קרפים

מרכיבים:

3 ביצים
חצי כוס סוכר
כוס וחצי מים / חלב
כוס וחצי קמח
קורט מלח
2 כפיות סוכר וניל

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר כדקה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה, הבלילה יוצאת נוזלית.

2. לחמם מחבת עם מעט שמן, אפשר לקחת נייר סופג ולמרוח את השמן על כל המחבת.

3. למלא מצקת וקצת פחות לשים במרכז המחבת ולהרים את המחבת שהבלילה תכסה את כל התחתית, יש שארית ? תוציאו החוצה.

4. לטגן עד שהחלק התחתון מזהיב ואז להפוך, עד שמזהיב ולהוציא.

5. הראשון לא יוצא טוב, השני כבר יותר טוב והשלישי והלאה יוצא נהדר והזמנים מתקצרים על האש. תישארו בסביבה.

6. אפשר לאכול עם ממרח שוקולד או כל ממרח שאוהבים או כמו שזה. אני המסתי שוקולד מריר עם קצת שמנת והזלפתי מעל בתוספת שוקולד לבן מגורד

64947 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

סיון : “פשוט טעים לפשוט להכנה,אחלה ארוחה לילדים נהנים מאוד, תודה ניקי”

שלוה: “הכנתי הערב ויצא פשוט טעים!!! אני ובעלי חיסלנו הכלללל!!
טעים גם עם שוקולד/מוס גבינה, נשאר לנו מאתמול ושמנו, וגם לבד!!
נתתי את המתכון לכ”כ הרבה אנשים שלא האמינו שאפשר להכין קרפ טעים ופשוט בבית..”

חיה : “איזה התלהבות נרשמה בבית!! תודה רבה”

טל מורי : יצא טעים! שמתי 2 כפות סוכר חום. גילגלתי עם גבינה לבנה בטעם וניל. וואו. (ואחרי שהקטנציק נרדם התפרענו עם נוטלה)”

לילך : “במילה אחת: טעים טעים טעים!!!!
אני ובעלי נהננו עכשיו מאוד מארוחת לילה קטנה ומפנקת ועוד פרווה ויצא מהממם
תודה על מתכונים פשוט טובים!!”

ורד : “יום חמישי היתה הצעת נישואין לגיסתי, ובדיוק שלחת את המתכון הזה, אמרתי ננסה, עשיתי פרווה כמות כפולה, הבאתי לשם, מה זה טרפו, לפני האוכל אפילו. יצא מושלם. אין עליך ניקי היקרה, תודה על מתכונים נפלאים.”

goldilev : ” הכנתי את זה היום! יצא פצצהה טעיםםםםםם עם רוטב שוקולד חם ושוקולד לבן מגורד, הוספתי גם רוטב פירות יער… הרגשנו במסעדה! ישר כח והמון תודות.”

חפצי : “יואוו יצא לי קרפ שוקולד טעים בטירוף!! תודה על עוד מתכון קליל ופשוט מושלם!”

אורלי : “הקרפים יצאו מושלמיםםם, הכנסנו קובית שוקולד גלגלנו והכנסנו למיקרוגל ל20 שניות
תודה על עוד מתכון מנצח”

נימור : “אפילו השכנה בעלת הטעם הבררני התעלפה מעונג. יאמי יאמ.”

גילה : “ממש אוהבת את האתר שלך! כל פעם שאני מנסה מתכון חדש אני קודם בודקת אם יש לך אותו כי אז אני בטוחה שאצליח.
גם את הקרפים הכנתי. יצאו מעולים רק שעשיתי שינוי אחד: החלפתי לקמח מלא בשביל הבריאות אבל את השוקולד כתוספת השארתי 🙂
תודה רבה. מזל שיש אותך”

167
תגובות

  הרשם  
עדכן
דניאל

זה מתכון ממש מיוד יש לו טעם עדין
ומשהוא נחמד אנחנו מוסיפים לזה שוקולד פסקזמן וכמובן רטבים מענינים
תודה על המתכונים!!!

סיון

אני אף פעם לא מגיבה ואני מעריצה של המתכונים שלך!
הכנתי את הקרפ הילדים התענגווו
אלופה !!
תודה רבה
המשיכי והצליחי בדרכך

חסוי

עכשיו הכנתי חצי כמות רק כדיי לנסות..תוך שנייה נטרף! עכשיו אני בדרך להכין כמות כפולה! מתכון פצצה כל ביס ..פשוט להתענג!

בת אל

במה אפשר להחליף את הסוכר וניל? אם יש לי תמצית וניל זה גם בסדר?
אגב, הכנתי בחופשת קורונה בלי הפסקה מרוב שזה היה טעיםםם

אליה

היי ניקי, תודה על כל המתכונים המעולים!
האם ניתן להכין גם מקמח מלא? טם כן,מה הכמות? תודה רבה;)

Lea alamo

כמו כל מתכון שלך לא מאכזב!!! ❤️

שרי

הכנתי היום ויצא מושלם!
בגלל שיש לי אלרגים לחלב – המרתי את החלב בחלב סויה ומעל זילפתי ממרח צ’וקטה שהוא כמו נוטלה / פסק זמן אבל בפרווה. נטרף! והילדים שלי היו מאושרים לטעום פעם ראשונה קרפ! (אי אפשר לקנות להם באף מסעדה – בכל מקום זה חלבי!)

תודה!