עוגת שוקולד מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד מעולה

עוגת שוקולד מעולה

עוגת שוקולד מפנקת ושוקולדית,, הכנתי את העוגה ליום הולדת של הילד שלי וכמה מחמאות קיבלתי עליה, איזה כיף שאנשים נהנים מעוגה שהכנתי, היא כל כך טעימה שהילדים מחסלים אותה בכיף העוגה מומלצת בחום, אחד המתכונים הכי טובים לעוגת שוקולד שהכנתי.

שתי תבניות בינונית חד פעמית A4

מרכיבים:

5 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
כוס אבקת שוקולית
250 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)

קרם למילוי:
250 מ”ל שמנת מתוקה
כוס חלב
4 כפות אבקת אינסטנט וניל

קרם שוקולד:
250 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד מריר

קרם לפרחים:
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט וניל
כף סוכר

סוכריות צבעוניות

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להקציף ביצים וסוכר כשלוש דקות, להנמיך מהירות ולהוסיף את הנוזלים.

3. להוסיף, את המצרכים היבשים ולהקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

4. לחלק את הבלילה לחצי, עכשיו יש לנו שתי בלילות.

5. להעביר בלילה אחת לתבנית הבינונית לשטח באופן שווה ולהכניס לתנור. לאפות כ 20 דקות או שהעוגה יציבה וקיסם יוצא נקי, לצנן לגמרי. בינתיים להכין גם את החלק השני, כדאי להכין מראש שתי תבניות בינוניות.

6. להוציא את הבסיסים מהתבנית, ניתן לקרוע את התבנית וזה יוצא בקלות.
לשים במיקסר את השמנת, אינסטנט וחלב ולהקציף לקרם יציב, לשטח את הקרם על בסיס העוגה באופן שווה.
להניח מעל את החלק השני של העוגה ולהדק מעט, להקפיא לחצי שעה.

7. להמיס שוקולד ושמנת לקרם חלק במיקרו לצקת על העוגה ולצפות מכל הכיוונים, לצנן כ 15 דקות.

8. להקציף במיקסר שמנת כף אינסטנט + כף סוכר לקצף יציב ולהזליף על העוגה פרחים.

9. לקשט עם סוכריות או מה שרוצים.

134878 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד מעולהעוגת שוקולד מעולהעוגת שוקולד מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

גיתה : “ניקי יקרה
וואו. האמת שחשבתי שכבר יש לי מתכון מושלם לעוגת שוקולד, סתם היה בא לי שינוי ליומולדת של הנסיכה אז הלכתי על המתכון הזה של עוגת שוקולד מעולה. מה אגיד ומה אומר? כשמה כן היא. עולה על המתכון שלי בהרבה. בדיוק כמו שהבטחת – רכה ושוקולדית. והאורחים, ובראשם האיש שלצדי, לא הפסיקו להלל.”

מאי : “הכנתי את העוגה ליום הולדת שנה של הבת שלי והיא פשוט התחסלה בשנייה. קיבלתי אינסוף מחמאות על כמה שהיא עסיסית וטעימה. כל פעם שאני מכינה משהו שלך, תמיד מבקשים ממני את המתכון”

טל : “עוגה מושלמת!!!!אוורירית וטעימה!!!”

479
תגובות

  הרשם  
עדכן
יוליה

בגלל הילד הקטן שמתי תמצית רום במקום תמצית וניל
מה עושים??
לזרוק לפח ??

גליה

היי ניקי,
מברכת את קיומך והנכונת לחלוק עם אחרים בכל פעם שמגיע יומהולדת לילדי.
הפעם העוגה הגבוהה –
אם אני רוצה להכין עוגה עגולה בשתי תבניות בכדי שיהיה גובה. (יש לי תבניות קוטר 26 אבל מעדיפה לקנות קוטר קטן יותר אם אמצע…)
איך אני מתאימה את המתכון?

רוני

היי ניקי! אפיתי את העוגה בתבנית קרטון מצויירת חד פעמית. לא שימנתי אותה. אני רוצה לשלוף את העוגה ולהפוך אותה כדי לצפות ולקשט את החלק התחתון בעצם. יש לך המלצה איך הכי כדאי לחלץ אותה? תודה!

טליה

ניקי יקרה הפנת אותי לפה לעשות עוגה ל20 מעל קצפת..חותכת למס 4
אפשרי במקום לחלק את הבלילה ל2 להעשות בתבנית אחת ענקית?

טליה

היי ניקי הפנת אותי לפה לעוגה שתספיק ל20 ולעשות ממנה מס 4
את מציעה במקום לחלק את הבלילה לעשות אותה בתבנית ענקית 1 ולחתוך 4?

אנונימי

היי ניקי,
אפשר לעשות טת העוגה בשתי תבניות קוטר 20 ?
או אולי לחלק את המתכון לשתיים ואז לחלק ל2 תבניות?

1 25 26 27