עוגת שוקולד מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד מעולה

עוגת שוקולד מעולה

עוגת שוקולד מפנקת ושוקולדית,, הכנתי את העוגה ליום הולדת של הילד שלי וכמה מחמאות קיבלתי עליה, איזה כיף שאנשים נהנים מעוגה שהכנתי, היא כל כך טעימה שהילדים מחסלים אותה בכיף העוגה מומלצת בחום, אחד המתכונים הכי טובים לעוגת שוקולד שהכנתי.

שתי תבניות בינונית חד פעמית A4

מרכיבים:

5 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
כוס אבקת שוקולית
250 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)

קרם למילוי:
250 מ”ל שמנת מתוקה
כוס חלב
4 כפות אבקת אינסטנט וניל

קרם שוקולד:
250 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד מריר

קרם לפרחים:
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט וניל
כף סוכר

סוכריות צבעוניות

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להקציף ביצים וסוכר כשלוש דקות, להנמיך מהירות ולהוסיף את הנוזלים.

3. להוסיף, את המצרכים היבשים ולהקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

4. לחלק את הבלילה לחצי, עכשיו יש לנו שתי בלילות.

5. להעביר בלילה אחת לתבנית הבינונית לשטח באופן שווה ולהכניס לתנור. לאפות כ 20 דקות או שהעוגה יציבה וקיסם יוצא נקי, לצנן לגמרי. בינתיים להכין גם את החלק השני, כדאי להכין מראש שתי תבניות בינוניות.

6. להוציא את הבסיסים מהתבנית, ניתן לקרוע את התבנית וזה יוצא בקלות.
לשים במיקסר את השמנת, אינסטנט וחלב ולהקציף לקרם יציב, לשטח את הקרם על בסיס העוגה באופן שווה.
להניח מעל את החלק השני של העוגה ולהדק מעט, להקפיא לחצי שעה.

7. להמיס שוקולד ושמנת לקרם חלק במיקרו לצקת על העוגה ולצפות מכל הכיוונים, לצנן כ 15 דקות.

8. להקציף במיקסר שמנת כף אינסטנט + כף סוכר לקצף יציב ולהזליף על העוגה פרחים.

9. לקשט עם סוכריות או מה שרוצים.

116125 צפיות 54 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד מעולהעוגת שוקולד מעולהעוגת שוקולד מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

גיתה : “ניקי יקרה
וואו. האמת שחשבתי שכבר יש לי מתכון מושלם לעוגת שוקולד, סתם היה בא לי שינוי ליומולדת של הנסיכה אז הלכתי על המתכון הזה של עוגת שוקולד מעולה. מה אגיד ומה אומר? כשמה כן היא. עולה על המתכון שלי בהרבה. בדיוק כמו שהבטחת – רכה ושוקולדית. והאורחים, ובראשם האיש שלצדי, לא הפסיקו להלל.”

מאי : “הכנתי את העוגה ליום הולדת שנה של הבת שלי והיא פשוט התחסלה בשנייה. קיבלתי אינסוף מחמאות על כמה שהיא עסיסית וטעימה. כל פעם שאני מכינה משהו שלך, תמיד מבקשים ממני את המתכון”

טל : “עוגה מושלמת!!!!אוורירית וטעימה!!!”

409
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

היי ניקי , כמה זמן אפייה במידה ואני מכינה את כל הבלילה מבלי לחלק?
והאם צריך לשמור במקרר אם אני מכינה את העוגה ללא הקרם (רק עם הציפוי)?
תודה מראש

חן א

רוצה לעשות את העוגה היום בשביל מחר
א. האם ניתן להכין מראש הכל ולשמור במקרר את העוגה מוכנה ומורכבת?
ב. שמנת בתוך בלילת השוקולד ניתן להחליף בקצפת צמחית? או עדיף תפוזים?

הדר

ערב טוב
אם אני רוצה לצפות את כל העוגה בקצפת אז צריך את הקרם שוקולד או שישר לצפות בקצפת? אפשרי להדביק דף סוכר אכיל על קצפת? והאם צריך להרטיב את העוגה?

תודה מראש 🙂

דורון

הכוס חלב הרגה את המתכון.
כמה שניסיתי, הוספתי פודינג ואפילו מעט סוכר לא הצליח להקציף ונשאר נוזלי.

אריאל

היי ניקי ,
אני מעוניינת להכין את העוגה כעוגה גבוהה ליום הולדת בסיר גחנון קוטר 26 ..
האם מתאים ?
עליי להוסיף או לגרוע מכמות החומרים בעוגה ?
תודה מראש

שירן

היי ניקי
אני רוצה להכין את אותה עוגה רק בתבנית מלבן סטנדרטית.
מהם הכמויות?

שירה

הי ניקי,
נגמר לי השמן, מה אפשר לשים במקום?

תודה