יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות פשוטות

עוגיות שקדים ומייפל

24 יוני 2012
(Visited 10,840 times, 1 visits today)
עוגיות שקדים ומייפל

עוגיות שקדים ומייפל

אתם מכירים את הצנצנת הגדולה שנמצאת על השיש ?  הצנצנת שמלאה עוגיות וכולם נמשכים אליה כמו קסם

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ שקדים טחונים (שקית)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
2 כפות סירופ מייפל
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לקרר חצי שעה. לרדד לעלה גדול ולקרוץ צורות.

2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות עד שהדפנות מזהיבות.

גולשים מכינים וממליצים:

“לטובת חולי הצליאק אציין שהכנתי את העוגיות עם קמח ללא גלוטן (“כרגיל”) ויצאו עוגיות מעולות… לא הצלחתי לרדד אז הכנתי כדורים קטנים ושיטחתי אותם מעט על התבנית.”  תודה לקרן.

הרשם
עדכן
81 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי האם יש אפשרות להכין עם חצי מכמות החמאה? ראיתי שבעוגיות פקאן ומייפל זה 100 גרם חמאה,, אבל לצערי יש לי שקדים טחונים.
..

היי ניקי, מחפשת מתכון להכנת עוגיות עם ילדים. יש לך רעיון?

הי ניקי, קודם כל תודה רבה על מתכוני אליפות. בזכותך התחלתי להתקרב למטבח ולהעז.. האם אפשר להשתמש בקמח תופח? אין לי קמח רגיל בבית.

היי,
האם ניתן להשתמש בשמן קוקוס במקום חמאה? לא חייבת לקרוץ אותן אם זו הבעיה..
תודה

שלום ניקי
רציתי לדעת כמה זמן אפשר לשמור את העוגיות? ואיפה כדאי לאחסן אותן
תודה רבה

אפשר לשלב קמח מלא?

ניקי אין על המתכונים שלך בעולם!!! אלופה את הרמתי ארועים גדולים בזכותך