יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות פשוטות

עוגיות שקדים ומייפל

24 יוני 2012
(Visited 10,852 times, 1 visits today)
עוגיות שקדים ומייפל

עוגיות שקדים ומייפל

אתם מכירים את הצנצנת הגדולה שנמצאת על השיש ?  הצנצנת שמלאה עוגיות וכולם נמשכים אליה כמו קסם

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ שקדים טחונים (שקית)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
2 כפות סירופ מייפל
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לקרר חצי שעה. לרדד לעלה גדול ולקרוץ צורות.

2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות עד שהדפנות מזהיבות.

גולשים מכינים וממליצים:

“לטובת חולי הצליאק אציין שהכנתי את העוגיות עם קמח ללא גלוטן (“כרגיל”) ויצאו עוגיות מעולות… לא הצלחתי לרדד אז הכנתי כדורים קטנים ושיטחתי אותם מעט על התבנית.”  תודה לקרן.

הרשם
עדכן
83 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר במקום מפיל לשיםדבש???

היי האם יש אפשרות להכין עם חצי מכמות החמאה? ראיתי שבעוגיות פקאן ומייפל זה 100 גרם חמאה,, אבל לצערי יש לי שקדים טחונים.
..

היי ניקי, מחפשת מתכון להכנת עוגיות עם ילדים. יש לך רעיון?

הי ניקי, קודם כל תודה רבה על מתכוני אליפות. בזכותך התחלתי להתקרב למטבח ולהעז.. האם אפשר להשתמש בקמח תופח? אין לי קמח רגיל בבית.

היי,
האם ניתן להשתמש בשמן קוקוס במקום חמאה? לא חייבת לקרוץ אותן אם זו הבעיה..
תודה

שלום ניקי
רציתי לדעת כמה זמן אפשר לשמור את העוגיות? ואיפה כדאי לאחסן אותן
תודה רבה

אפשר לשלב קמח מלא?