עוגת תפוזים סולת וקוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים סולת וקוקוס

עוגת תפוזים סולת וקוקוס

מתכונים עוברים מיד ליד ולפעמים אומרים לי את חייבת להכין את העוגה היא מדהימה אז איך אפשר לומר לא ?  קיבלתי את המתכון מחברה שאמרה שאסור לפספס את העוגה הזאת כי היא משגעת. במקרה ורק במקרה בתקופה האחרונה גולשים ביקשו עוגה סולת ותפוזים אז יצא נהדר לכולם.

מרכיבים:

4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס

סירופ:
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מלימון אחד


הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר ולהוסיף את שאר המצרכים,.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

3. לבשל את מצרכי הסירופ  עד שהסוכר נמס והכל אחיד ולצקת על העוגה בעודה חמה.

שאלות ותשובות :

כמה זמן להקציף את הביצים והסוכר ? כמה דקות להתחיל במהירות נמוכה ולעבור לגבוהה,
מתקבל קצף קרמי סמיך ותפוח שונה מהקצף הרגיל.
איזה גודל ביצים ? מספר 1
חייבים קוקוס ? כן
כוס מדידה היא ? 240 מ”ל
כוס חד פעמי ? אין לי מושג זאת לא כוס מדידה
חייבים לסחוט תפוזים ? ממש לא פריגת זה מעולה
כמה זמן להקציף ? עד שכל הבלילה אחידה
באיזו מהירות ? נמוכה
באיזו תבנית ? 24
מה עם אינגליש קייק ? שתי תבניות
כמה זה חום בינוני ? 180 מעלות
ניקי מה פיזרת מעל ? קוקוס
את הסירופ יוצקים על עוגה חמה ? כן

22816 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים סולת וקוקוס עוגת תפוזים סולת וקוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

מיכלי : “ניקי העוגה מדהימה !!!!! אוורירית וטעימה כל כך. תודה”

אתי : “עשיתי ואימצתי. מתה על העוגה הזו. כל כך פשוטה וכל כך טעימה”


293
תגובות

  הרשם  
עדכן
רויטל

הי ניקי.הקצפתי את החלבונים ויצא קצף חזק.אחע הוספתי לאט את השאר.חילקתי לשתי תבניות אינגליש קייק וזה לא ככ תפח.למה?עלה עד מחצית מהתבנית.באסה.

ליאת

שאלה.. העוגה ממש התפוררה לי, ברמה של לאכול עם כפית מהתבנית, למה זה קרה? יבשה?

חן א

היי ניקי שמוסיפים את שאר החומרים לקצף הביצים ממשיכים להקציף או לערבב?

יעל

כשכתוב במתכון “מיץ תפוזים” יכול להיות מיץ רגיל מבקבוק או שצריך לסחוט תפוזים ממש?

1 17 18 19