עוגת תפוזים סולת וקוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים סולת וקוקוס

עוגת תפוזים סולת וקוקוס

מתכונים עוברים מיד ליד ולפעמים אומרים לי את חייבת להכין את העוגה היא מדהימה אז איך אפשר לומר לא ?  קיבלתי את המתכון מחברה שאמרה שאסור לפספס את העוגה הזאת כי היא משגעת. במקרה ורק במקרה בתקופה האחרונה גולשים ביקשו עוגה סולת ותפוזים אז יצא נהדר לכולם.

מרכיבים:

4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס

סירופ:
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מלימון אחד

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר ולהוסיף את שאר המצרכים,.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

3. לבשל את מצרכי הסירופ  עד שהסוכר נמס והכל אחיד ולצקת על העוגה בעודה חמה.

שאלות ותשובות :

כמה זמן להקציף את הביצים והסוכר ? כמה דקות להתחיל במהירות נמוכה ולעבור לגבוהה,
מתקבל קצף קרמי סמיך ותפוח שונה מהקצף הרגיל.
איזה גודל ביצים ? מספר 1
חייבים קוקוס ? כן
כוס מדידה היא ? 240 מ”ל
כוס חד פעמי ? אין לי מושג זאת לא כוס מדידה
חייבים לסחוט תפוזים ? ממש לא פריגת זה מעולה
כמה זמן להקציף ? עד שכל הבלילה אחידה
באיזו מהירות ? נמוכה
באיזו תבנית ? 24
מה עם אינגליש קייק ? שתי תבניות
כמה זה חום בינוני ? 180 מעלות
ניקי מה פיזרת מעל ? קוקוס
את הסירופ יוצקים על עוגה חמה ? כן

65964 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים סולת וקוקוס עוגת תפוזים סולת וקוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

מיכלי : “ניקי העוגה מדהימה !!!!! אוורירית וטעימה כל כך. תודה”

אתי : “עשיתי ואימצתי. מתה על העוגה הזו. כל כך פשוטה וכל כך טעימה”

שני : “העוגה מעולה!!! עושה אותה בפעם השנייה! תודה רבה על מתכון מושלם! ❤️”

362
תגובות

  הרשם  
עדכן
אנה

היי.
האם יש דרך להמיר את מיץ התפוזים בחלב או במים? אין לי מיץ תפוזים בבית.

קרן

בוקר נפלא…מנסה עכשיו את העוגה…
אהבתי מאודדד את השאלות והתשובות- מאוד עוזר !!!!
אין אין…אני נכנסת לאתרים.. אבל האתר שלך הכי ברור.. הכי קל.. החיפוש ככ פשוט. פשוט נפלא ! שידרגת את האתר שלך פלאים. שאפו לך יקירה.

שרי

עוגה מעולה, אני מכינה אותה כבר כמה פעמים, עוגה שצריך כוס וקערה פשוטה מאוד והסירופ שופכים על העוגה כשהיא חמה

הילה :)

ניקי איזה מגניבה את! 🙂
ממש אהבתי את השאלות והתשובות- הכי בסיסי הכי נצרך ואפילו עם הומור, מעולה! האתר רק משתבח (כמו כל מתכון שאת יוצרת- משובח!)
לפני שהכרתי את האתר לא ידעתי כ-ל-ו-ם, ממש ככה, ובזכותך למדתי שאני אוהבת את המטבח. ממש כיף להעזר בך את עושה את הכל פשוט וברור, את באמת עושה חסד, אשריך.
ובנימה זו- שיהיה יום מתוק, כמו העוגה שלך שהכנתי לכבוד שבת :-}

ציפי

קודם כל אני רוצה להחמיא לך ניסיתי לא מעט מתכונים ורובם היו מוצלחים
לגבי עוגת הסולת כמות הסוכר נראית מוגזמת ובכלל רצוי להפחית בסוכר
כמעט בכל המתכונים שלך אני מפחיתה בכמויות הסוכר ועדיין העוגות יוצאות מתוקות וטעימות

אסתר

שלום ניקי האם אפשר להקפיא את עוגת התפוזים?

mira

ניקי יקרה!

איזו חגיגה עשית לי, כשראיתי ששלחת את המייל ביום ר א ש ו ן!!

מתכונים נהדרים כרגיל,

הכנתי את העוגה, היא משו משו (כמו שאומר האפרוח…)

תודה רבה רבה, תבורכי!!!