יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס עוגות וקינוחים

מאפינס שוקולד צ’יפס

23 מרץ 2016
(Visited 11,002 times, 1 visits today)
מאפינס שוקולד צ'יפס

מאפינס שוקולד צ'יפס

מאפינס שוקולד צ’יפס, להתפנק עם מאפינס מפנקים וקלים. 5 דקות והם נכנסים לתנור. קלי קלות בלי טירחה ויוצאים מאפינס נהדרים לכל המשפחה.

16 מאפינס

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
מילקי וניל
1/4 כוס חלב / ריץ לאפייה
210 ג’ קמח ( כוס וחצי)
כפית וחצי א. אפייה
1/3 כוס שוקולד צ’יפס

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר להנמיך מהירות להוסיף את המילקי חלב ושמן בסוף את הקמח.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לשמן את השקעים למלא עד 3/4 גובה לפזר את השוקולד צ’יפס מעל הבלילה ולאפות כ 20 דקות.

מאפינס שוקולד צ'יפסמאפינס שוקולד צ'יפסמאפינס שוקולד צ'יפס

מאפינס שוקולד צ'יפסמאפינס שוקולד צ'יפס

גולשים מכינים וממליצים:

מלכה : “מתכון מעולה! פשוט וטעים מאד, הכנתי עם בתי בת ה-9 . בפעם הבאה נכפיל כמויות .”

הרשם
עדכן
41 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם הכמות היא במאפינס הגדולים או הקטנים?
תודה רבה

היי ניקי אפשר להחליף את המילקי במשהו אחר?

היי, האם אפשר לערבב את השוקולד ציפס בתוך התערובת ולא רק לפזר מלמעלה? ואם כן צריך לערבב אותם עם מעט קמח לפני?

היי ניקי יקרה האם אפשר עם שמנת חמוצה או שיש לך מתכון אחר למאפינס עם שמנת חמוצה ?

היי ניקי,

האם חיייבים להקציף או שאפשר גם ידנית?

היי
אפשר לשים פירות יער? במקום שוקולד צ׳יפס.
או אולי מתכון של מאפינס אחר

היי ניקי 🙂
רציתי לשאול לגבי האחסון- אם אני מכינה את המאפינס ערב לפני שאני מגישה אותם, אפשר להשאיר אותם בחוץ? או עדיף מקרר?