יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים שבועות

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

25 יוני 2012
(Visited 19,053 times, 1 visits today)
עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

אחת העוגות הכי אהובות שיש חלום של עוגה. קרם גבינה משגע שאני יכולה לאכול אותו עם כפית, פירורי בצק פריך זהובים וטעימים, שילוב קלאסי של טעמים עם תוספת מדליקה של שוקולד לבן. עוגה מעולה מהסוג שלא מפסיקים להכין.

תבנית 26

מרכיבים:

לבסיס ולפירורים:
200  ג` חמאה קרה
200  ג` קמח (כוס וחצי פחות כף)
100  ג` סוכר (חצי כוס)
2 חלמונים

קרם גבינה ושוקולד לבן:
200 ג` גבינת שמנת 30%
500 ג` גבינה לבנה 9%
150 ג` סוכר (3/4 כוס)
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
150 ג` שוקולד לבן (חבילה וחצי)
3 כפות חלב להמסה
14 ג` ג`לטין
60 מ"ל חלב (רבע כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות, להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לפירורים גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור. להכניס למקרר לחצי שעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לחלק את הבצק לשני חלקים 3/4 ו 1/4 (לפירורים), את החלק הגדול של הבצק לשטח בתבנית קוטר 24 ואת הבצק הנוסף לשטח בתבנית קטנה.

4. לאפות כ 20 דקות או עד שהבצק מזהיב, התבנית הקטנה אמורה להיות מוכנה קודם, לצנן.

5. הכנת הג'לטין : לשים את הג'לטין בקערית להוסיף את החלב להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.
לערבב גבינות וסוכר, להמתין דקה שתיים שהג'לטין יתקרר מעט להוסיף 3 כפות מהגבינה לג’לטין המומס לערבב ואחר כך לערבב עם שאר הגבינה.

6. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החלב ולהמיס במיקרו לבלילה אחידה ולהוסיף לתערובת הגבינות.

7. לשים את השמנת במיקסר ולהקציף לקצפת יציבה ולקפל אל הגבינות.

8. לשפוך את מוס הגבינה על הבסיס ולישר באופן שווה.

*9.  לפורר את הבצק שנותר ולפזר על העוגה, לקרר 24 שעות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את העוגה כשבוע קודם ולשמור בהקפאה עד יום ההגשה, להוציא למקרר 4 שעות לפני ההגשה.

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירוריםעוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירוריםעוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירוריםעוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

גולשים מכינים וממליצים:

טליה : ניקי, המון תודה על המתכון, הכנתי ליום ההולדת של אחי וקצרתי מחמאות רבות!

שם : מתכון מעולה!!

שם : אחת העוגות המוצלחות!!! בזכותה ניצחתי בתחרות עוגות שעשינו במקום העבודה שלי 🙂

שם : עוגה נפלאה בעלת איזון טעמים נדיר. הכנתי אותה לכבוד שבועות והיא נטרפה כליל. המלצתי היחידה היא להשתמש ב-200 גרם שוקולד לבן במקום ה 150 המצוינים במתכון, כך עשיתי אני והיא יצאה מושלמת.

הרשם
עדכן
203 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

60 מ"ל חלב לאיפה צריך להוסיף אותו? לגלטין? לתערובת גבינות, או לקצפת?

היי
אפשר תבנית 24 או שזה כמות גדולה מידי..?..

כל העוגה גושי ג’לטין ועשיתי בדיוק כמו שכתוב

היי ניקי, אפשר להוריד את השוקולד הלבן?
אני מחפשת מתכון של עוגת גבינה קרה שאפשר לעשות בלי סוכר

היי ניקי,
לאחר קריאת התגובות אני חייבת להכין גם…
150 ג' שוקולד לבן להמיס עם 3 כפות חלב?
ואת הג'לטין לא צריך להמיס עם 70 מ"ל חלב? יחס של 1:5

הצילו.. הקצפת ממש נשברה לי. יש לי רק שמנת לבישול… מה לעשות?!? יש דרך להציל? הכל כבר מוכן

ניקי יקרה ומדהימה, שוב תודה על עוד מתכון מדהים!!
שאלה, לא אוהבים אצלי שוקולד לבן, אפשר לוותר עליו? ואם כן- להוסיף קצת סוכן?
תודה רבה!