מקלות מרנג
מקלות מרנג, זה יפהפה, המקלות האלה יוצאים מקסים. מאוד פשוט להכין אותם רק צריך סבלנות אבל התוצאה שווה את זה. שימו לב זה נחטף במהירות. פתרון נהדר כל פעם שיש חלבונים מיותרים.
מרכיבים:
4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח
צבע מאכל (לא חובה)
הכנות:
1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.
2. בשקית זילוף לשים טיפת צבע בשני הצדדים ולמלא את השקית עם הקצף.
3. להזליף פסים על נייר אפייה, לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את המקלות ל 6 שעות.