מקלות מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מקלות מרנג

מקלות מרנג, זה יפהפה, המקלות האלה יוצאים מקסים. מאוד פשוט להכין אותם רק צריך סבלנות אבל התוצאה שווה את זה. שימו לב זה נחטף במהירות. פתרון נהדר כל פעם שיש חלבונים מיותרים.

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח
צבע מאכל (לא חובה)

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. בשקית זילוף לשים טיפת צבע בשני הצדדים ולמלא את השקית עם הקצף.

3. להזליף פסים על נייר אפייה, לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את המקלות ל 6 שעות.

12049 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
סימה

שלום ניקי.
התמונות לא קשורות למתכון

עירית

חג שמח,
למי שרוצה לקצר זמנים, אני אופה כבר שנים תחתית מרנג ונשיקות לחג הפסח, בתנור טורבו, 3 שעות בחום 125 מעלות, תהנו.

יעל

היי ניקי, אפשר להכין כמה ימים מראש? נשאר פריך? איך לאכסן?

שרה

הי ניקי
את חושבת שאם אשתמש בסוכר שהוא דיאטטי
כמו סוכר לוז וכו
זה יתאים לפה?
(כן כתוב על הקופסא שזה מתאים לעוגות אבל אני מאמינה שלא לכל דבר זה מומלץ)