יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אבא שבת חלבונים מיותרים עוגות וקינוחים

מקלות מרנג

20 מרץ 2016
(Visited 4,843 times, 1 visits today)

מקלות מרנג

מקלות מרנג, זה יפהפה, המקלות האלה יוצאים מקסים. מאוד פשוט להכין אותם רק צריך סבלנות אבל התוצאה שווה את זה. שימו לב זה נחטף במהירות. פתרון נהדר כל פעם שיש חלבונים מיותרים.

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח
צבע מאכל (לא חובה)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. בשקית זילוף לשים טיפת צבע בשני הצדדים ולמלא את השקית עם הקצף.

3. להזליף פסים על נייר אפייה, לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את המקלות ל 6 שעות.

הרשם
עדכן
44 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מה לגבי אבקת צבע ולא נוזל איך לשים

שלום ניקי.
התמונות לא קשורות למתכון

חג שמח,
למי שרוצה לקצר זמנים, אני אופה כבר שנים תחתית מרנג ונשיקות לחג הפסח, בתנור טורבו, 3 שעות בחום 125 מעלות, תהנו.

היי ניקי, אפשר להכין כמה ימים מראש? נשאר פריך? איך לאכסן?

הי ניקי
את חושבת שאם אשתמש בסוכר שהוא דיאטטי
כמו סוכר לוז וכו
זה יתאים לפה?
(כן כתוב על הקופסא שזה מתאים לעוגות אבל אני מאמינה שלא לכל דבר זה מומלץ)

היי, את זוכרת מה הכמות שיוצאת מ 4 חלבונים?

האם אפשר לעשות את זה גם כנשיקות יחידות או שחייבים מקלות??