


מקלות מרנג
מקלות מרנג, זה יפהפה, המקלות האלה יוצאים מקסים. מאוד פשוט להכין אותם רק צריך סבלנות אבל התוצאה שווה את זה. שימו לב זה נחטף במהירות. פתרון נהדר כל פעם שיש חלבונים מיותרים.
מרכיבים:
4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח
צבע מאכל (לא חובה)
הכנות:
1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.
2. בשקית זילוף לשים טיפת צבע בשני הצדדים ולמלא את השקית עם הקצף.
3. להזליף פסים על נייר אפייה, לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את המקלות ל 6 שעות.
18803 צפיות 3 צפיות היום
מה לגבי אבקת צבע ולא נוזל איך לשים
שלום ניקי.
התמונות לא קשורות למתכון
חג שמח,
למי שרוצה לקצר זמנים, אני אופה כבר שנים תחתית מרנג ונשיקות לחג הפסח, בתנור טורבו, 3 שעות בחום 125 מעלות, תהנו.
היי ניקי, אפשר להכין כמה ימים מראש? נשאר פריך? איך לאכסן?
הי ניקי
את חושבת שאם אשתמש בסוכר שהוא דיאטטי
כמו סוכר לוז וכו
זה יתאים לפה?
(כן כתוב על הקופסא שזה מתאים לעוגות אבל אני מאמינה שלא לכל דבר זה מומלץ)