מקלות מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מקלות מרנג

מקלות מרנג, זה יפהפה, המקלות האלה יוצאים מקסים. מאוד פשוט להכין אותם רק צריך סבלנות אבל התוצאה שווה את זה. שימו לב זה נחטף במהירות. פתרון נהדר כל פעם שיש חלבונים מיותרים.

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח
צבע מאכל (לא חובה)

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. בשקית זילוף לשים טיפת צבע בשני הצדדים ולמלא את השקית עם הקצף.

3. להזליף פסים על נייר אפייה, לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את המקלות ל 6 שעות.

18766 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

היי ניקי
האם אפשר להכניס לתנור שתי תבניות בו זמנית ?

נילי

עם איזה צנטר ניקי, תוכלי לצלם?
תודה

רות

עשיתי מרנג לשעתיים בתנור. זה יצא מוצלח.
שאלתי קונדיטור שעוסק בתחום הוא אמר לי שבקונדטוריות שמים מרנגים לשעתיים ולא יותר.

דפנה

מתי יש חלבונים מיותרים????

חני

לא הכי הבנתי מה זה “שני הצדדים”. אם יש לך צילום, תוכלי להעלות?

אורלי כהן

אפילו לא אנסה את המתכון. 6 שעות בתנור??

סימה

היי, איזה רעיון יפה!
שש שעות בתנור?? זה לא טעות?