מקלות מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מקלות מרנג

מקלות מרנג, זה יפהפה, המקלות האלה יוצאים מקסים. מאוד פשוט להכין אותם רק צריך סבלנות אבל התוצאה שווה את זה. שימו לב זה נחטף במהירות. פתרון נהדר כל פעם שיש חלבונים מיותרים.

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח
צבע מאכל (לא חובה)

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. בשקית זילוף לשים טיפת צבע בשני הצדדים ולמלא את השקית עם הקצף.

3. להזליף פסים על נייר אפייה, לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את המקלות ל 6 שעות.

18767 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
שוג

היי, את זוכרת מה הכמות שיוצאת מ 4 חלבונים?

דבורה

האם אפשר לעשות את זה גם כנשיקות יחידות או שחייבים מקלות??

חוי

ניקי שלום,
האם ניתן להוסיף תמציות טעם? – חשבתי להכין בכמה צבעים ושלכל אחד יהיה טעם מעט שונה…

שלומית

היי ניקי.
זה יעבוד גם עם ריבת תות או רק צבע מאכל???

רינת משולם

שלום ניקי
אני מכינה הרבה ממתכונייך וכעת בתנור נאפות אוזני המן שייש.
שאלתי לגבי המתכון של המקלות מרנג היא איך עובדים עם שקית זילוף?
אני בחורה עיוורת ומעולם לא עבדתי עם שקית זילוף האם זה דורש ראייה?
מקווה שלא הקשתי עלייך עם השאלה.

רחלי

וואי איזה רעיון מוצלח.
מעכשיו אשמור את החלבונים ואכין.!!
תודה ניקי על כל המתכונים. אני מתה על האתר הזה!!!

ענבל

היי, נראה מעולה.
את הצבע מורחים כפס לאורך השקית בשני מקומות? הבנתי נכון? או רק נקודה?
תודה!