עוגת שיש גנאש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שיש גנאש

עוגת שיש גנאש, ולסיום עוגה לשבת, זאת לא שבת בלי עוגה טובה, וגה עם נגיעות קטנות של שוקולד שני טעמים נפגשים בביס אחד, רק פרוסה אחת בעצם רק עוד אחת הופס העוגה נגמרה לא נורא נכין עוד אחת מהר מאוד.

מרכיבים:

180 ג’ חמאה בטמ”פ
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
כף אינסטנט וניל
כפית סוכר וניל
240 ג’ קמח תופח (כוס וחצי ועוד 4 כפות נוספות)

לגנאש:
1/4 כוס שמנת מתוקה
50 ג’ שוקולד חלב

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף ביצים בסבלנות אחת אחרי השניה, להוסיף את השמנת, אינסטנט ובסוף במינימום עירבוב את הקמח.

2. להמיס שוקולד ושמנת לקרר, להוסיף 2 כפות מהבלילה ולערבב לתערובת אחידה

3. להעביר את הבלילה הבהירה לתבנית להוסיף את הכהה לערבב מעט בינהם, ליצור צורות.

4. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

14306 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גיצ : היי ניקי,הכנתי כבר כמה מתכונים שלך והייתי חייבת להגיב ולומר שהעוגה אליפות! אחת הטובות שלך ביחס השקעה/טעם!!!
אפילו לא השתמשתי במרכיבים הוניליים (לא היה לי), ועדיין יצא מעולה 🙂
תותחית!

108
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

היי ניקי, אפשר לעשות את הגנאש עם שוקולד וחלב? אין לי שמנת..

1 6 7 8