יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים

עוגת שיש גנאש

27 יוני 2012
(Visited 2,626 times, 1 visits today)

עוגת שיש גנאש

עוגת שיש גנאש, ולסיום עוגה לשבת, זאת לא שבת בלי עוגה טובה, וגה עם נגיעות קטנות של שוקולד שני טעמים נפגשים בביס אחד, רק פרוסה אחת בעצם רק עוד אחת הופס העוגה נגמרה לא נורא נכין עוד אחת מהר מאוד.

מרכיבים:

180 ג’ חמאה בטמ”פ
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
כף אינסטנט וניל
כפית סוכר וניל
240 ג’ קמח תופח (כוס וחצי ועוד 4 כפות נוספות)

לגנאש:
1/4 כוס שמנת מתוקה
50 ג’ שוקולד חלב

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף ביצים בסבלנות אחת אחרי השניה, להוסיף את השמנת, אינסטנט ובסוף במינימום עירבוב את הקמח.

2. להמיס שוקולד ושמנת לקרר, להוסיף 2 כפות מהבלילה ולערבב לתערובת אחידה

3. להעביר את הבלילה הבהירה לתבנית להוסיף את הכהה לערבב מעט בינהם, ליצור צורות.

4. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

גולשים מכינים וממליצים:

גיצ : היי ניקי,הכנתי כבר כמה מתכונים שלך והייתי חייבת להגיב ולומר שהעוגה אליפות! אחת הטובות שלך ביחס השקעה/טעם!!!
אפילו לא השתמשתי במרכיבים הוניליים (לא היה לי), ועדיין יצא מעולה 🙂
תותחית!

הרשם
עדכן
108 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, אפשר לעשות את הגנאש עם שוקולד וחלב? אין לי שמנת..

היי ניקי

האם יש תחליף לאינסטנט פודינג? אין לי בכלל בבית ואני באמצע הכנת העוגה.

תודה
מאיה

הי ניקי, אפשר להחליף את השמנת החמוצה בשמנת מתוקה?

אם את יכולה להסביר סעיף 2 לא ברור איפה הבלילה הכהה וגם לאיזה תבנית /או תבניות הכמות מספיקה
תודה

שלום ניקי, אם אני רוצה את העוגה הזו לתבנית גדולה איך אני מגדילה את המצרכים?

היי ניקי בוקר טוב,
כמובן שאת הפתרון לכל אירוע או אירוח מבחינתי והכל מוצלח ביותר.
יש לחברה יום הולדת (30) ואני רוצה לקשט את העוגה עם זילופי קרם. האם לדעתך העוגה מתאימה לכך? (כמובן שאכפיל כמויות)
או שיש לך הצעה לעוגה אחרת..
והאם יש צורך להרטיב אותה במעט סירופ או שיוצאת מספיק רטובה?
תודה מראש על תשובתך, המשך יום מקסים

ניקי:] אפשר להשתמש בשמנת חמוצה של פעם? תודה.