עוגת שיש גנאש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שיש גנאש

עוגת שיש גנאש, ולסיום עוגה לשבת, זאת לא שבת בלי עוגה טובה, וגה עם נגיעות קטנות של שוקולד שני טעמים נפגשים בביס אחד, רק פרוסה אחת בעצם רק עוד אחת הופס העוגה נגמרה לא נורא נכין עוד אחת מהר מאוד.

מרכיבים:

180 ג’ חמאה בטמ”פ
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
כף אינסטנט וניל
כפית סוכר וניל
240 ג’ קמח תופח (כוס וחצי ועוד 4 כפות נוספות)

לגנאש:
1/4 כוס שמנת מתוקה
50 ג’ שוקולד חלב

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף ביצים בסבלנות אחת אחרי השניה, להוסיף את השמנת, אינסטנט ובסוף במינימום עירבוב את הקמח.

2. להמיס שוקולד ושמנת לקרר, להוסיף 2 כפות מהבלילה ולערבב לתערובת אחידה

3. להעביר את הבלילה הבהירה לתבנית להוסיף את הכהה לערבב מעט בינהם, ליצור צורות.

4. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

15527 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גיצ : היי ניקי,הכנתי כבר כמה מתכונים שלך והייתי חייבת להגיב ולומר שהעוגה אליפות! אחת הטובות שלך ביחס השקעה/טעם!!!
אפילו לא השתמשתי במרכיבים הוניליים (לא היה לי), ועדיין יצא מעולה 🙂
תותחית!

108
תגובות

  הרשם  
עדכן
אבנת

ניקי שלם רב,

ראשית המון תודות על המתכונים, ועל התשובות.

שאלתי היא כזאות:
ניסיתי להכין את העוגה הזו, גם כן בתבנית סיליקון כמו שלך, קיררתי, שימנתי, קימחתי, את התבנית אבל בכל זאות העוגה נדבקה, והכל התקסטורה היפה של העוגה נדבקה לתחתית,
אך מחלצים את העוגה בצורה נכונה?
היא ממש לא נשלפת כמו שכולם אומרים.?

נא עזרתך..
תודה

רונית

הי ניקי
אם אין לי וו גיטרה אי אפשר להקציף במקציף/בלון רשת כזה?
כמו כן, איך את מערבבת ככה שהשוקולד ישתלב בעוגה כמו בתמונה שבעמוד ?

תודה

אמיתי

שלום ניקי המקסימה,
אחרי נסיון מעולה עם כמה מעוגות המוס המשובחות שלך, הגיע הזמן לנסות גם אחת בחושה…
רציתי רק לוודא – גם הביצים, השמנת והאינסטנט הם בהקצפה (עם בלון)?
ולגבי הקמח הכוונה היא לערבוב ידני מינימלי רק עד הטמעה בבלילה?
תודה.

דפנה

לא הצליח לי, היא בתנור כרגע אבל קשה לי להאמין שיצא משהו טוב… הבלילה הבהירה בסיום המיקסר היתה במרקם של בצק ולא של בלילה… למרות שעירבבתי לפי ההוראות, כשתיים שלוש דקות את החמאה והסוכר ובסוף באיטיות את הקמת… לא יצא 🙁

אורית

האם אפשר להחליף את החמאה במרגרינה בטעם חמאה?

רונית

לגבי סעיף 2… להוסיף 2 כפות מהבלילה הבהירה לבלילת השוקולד ולערבב או להיפך מהשוקולד 2 כפות לבלילה הבהירה?

תודה!

סימה

ניקי היי מה שלומך? הכנתי את העוגה הזאת והיא יצאה מאוד טעימה! אך נתקלתי בקושי כשעבדתי עם החמאה- נשארו גושים קטנטנים ולא רציתי לערבב יותר מדיי אז הכנסתי את הבלילה לתנור איך שהיא. האם ניתן להמיס מעט את החמאה לפני הכנסתה לבלילה? האם את משתמשת במיקסר ידני? איך אוכל להגיע לתערובת חלקה? אשמח לתשובתך! תודה רבה! 🙂