רולדות תמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדות תמרים

רולדות תמרים

חלום של עוגיות, רכות ופריכות הבצק בכלל מעולה, באמת הגיע הזמן להתפנק עם עוגיות טובות ליד הקפה.

מרכיבים:

280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 ג’ סוכר (רבע כוס)
5′ ג’ א. אפיה (כפית)
1/3 כוס חלב / ריץ

ממרח תמרים
40 ג’ אגוזי מלך קצוצים


הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק,לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד למלבן.

2. למרוח את ממרח התמרים ולפזר אגוזי מלך. לגלגל לרולדה, לסמן חתכים בערך 3 ס”מ בין חתך לחתך,
שיהיה קל לחתוך יותר מאוחר. לעשות כך גם עם החלק השני.

3. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ  15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, לצנן.

הערות:
במידה ומאוד חם מומלץ לקרר את הבצק לפחות שעה.

19748 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות תמרים רולדות תמרים רולדות תמרים

סרטון להכנה קלה של הבצק:

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “ניקי כמו תמיד מתכון מוצלח!!!!
הכנתי בגרסא פרווה על בסיס מחמאה וחלב סויה.
תודה :)”

יוכי : “בצק אליפות!!!
צריך לשלש לא להכפיל :)”

נטלי : “הכנתי את העוגיות פשוט טעימות אין לי מילה אחרת איזה מתכונים מושלמים יש לך וקלים להכנה תודה רבה”

גניתוש : “וואוו ניקי איזה כיף גדול שסוף כל סוף העוגיות האלו מצליחות לי בצק נהדר וטעים וממכר וכיף לרידוד כולם נהנו מ4 רולדות דקות שנאפו רק לפני יומיים והתחסלו במהרה….”


41
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטע

שלום ניקי!
האם לאפות בתנור בטורבו או ברגיל?

חנה ביסנאי

אני מכורה לעוגיות
אין איןןן מתכון מושלם ניקי תודה לך את עלופההההה

אפרת טוב

צהריים טובים ניקי.רציתי לשאול האם גם כאן צריך לאסוף לכדור ואז לחלק ל2 חלקים כמו במתכון של הרולדת בצק פריך?

בת ציון

שבוע טוב
אפשר להחליף חצי מכמות החמאה בשמן, אם כן כמה שמן?
תודה

שרה ק

טעים טעים טעים ושוב טעים. את גורמת לי להתאהב במטבח ולהרגשה אמהית עילאית.

ענת

ניקי שלום
באיזה חלק משתמשים במיקסר? (גיטרה/וו לישה?) תודה

שרית

הי,
האם ניתן להכין מראש (לאירוע) ולשמור?
אם כן, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור?