רולדות תמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדות תמרים

רולדות תמרים

חלום של עוגיות, רכות ופריכות הבצק בכלל מעולה, באמת הגיע הזמן להתפנק עם עוגיות טובות ליד הקפה.

מרכיבים:

280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 ג’ סוכר (רבע כוס)
5′ ג’ א. אפיה (כפית)
1/3 כוס חלב / ריץ

ממרח תמרים
40 ג’ אגוזי מלך קצוצים

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק,לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד למלבן.

2. למרוח את ממרח התמרים ולפזר אגוזי מלך. לגלגל לרולדה, לסמן חתכים בערך 3 ס”מ בין חתך לחתך,
שיהיה קל לחתוך יותר מאוחר. לעשות כך גם עם החלק השני.

3. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ  15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, לצנן.

הערות:
במידה ומאוד חם מומלץ לקרר את הבצק לפחות שעה.

16955 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות תמרים רולדות תמרים רולדות תמרים

סרטון להכנה קלה של הבצק:

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “ניקי כמו תמיד מתכון מוצלח!!!!
הכנתי בגרסא פרווה על בסיס מחמאה וחלב סויה.
תודה :)”

יוכי : “בצק אליפות!!!
צריך לשלש לא להכפיל :)”

נטלי : “הכנתי את העוגיות פשוט טעימות אין לי מילה אחרת איזה מתכונים מושלמים יש לך וקלים להכנה תודה רבה”

גניתוש : “וואוו ניקי איזה כיף גדול שסוף כל סוף העוגיות האלו מצליחות לי בצק נהדר וטעים וממכר וכיף לרידוד כולם נהנו מ4 רולדות דקות שנאפו רק לפני יומיים והתחסלו במהרה….”

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

הי,
האם ניתן להכין מראש (לאירוע) ולשמור?
אם כן, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור?