


רולדות תמרים
חלום של עוגיות, רכות ופריכות הבצק בכלל מעולה, באמת הגיע הזמן להתפנק עם עוגיות טובות ליד הקפה.
מרכיבים:
280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 ג’ סוכר (רבע כוס)
5′ ג’ א. אפיה (כפית)
1/3 כוס חלב / ריץ
ממרח תמרים
40 ג’ אגוזי מלך קצוצים
הכנות:
1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק,לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד למלבן.
2. למרוח את ממרח התמרים ולפזר אגוזי מלך. לגלגל לרולדה, לסמן חתכים בערך 3 ס”מ בין חתך לחתך,
שיהיה קל לחתוך יותר מאוחר. לעשות כך גם עם החלק השני.
3. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, לצנן.
הערות:
במידה ומאוד חם מומלץ לקרר את הבצק לפחות שעה.
סרטון להכנה קלה של הבצק:
גולשים מכינים וממליצים:
מורן : “ניקי כמו תמיד מתכון מוצלח!!!!
הכנתי בגרסא פרווה על בסיס מחמאה וחלב סויה.
תודה :)”
יוכי : “בצק אליפות!!!
צריך לשלש לא להכפיל :)”
נטלי : “הכנתי את העוגיות פשוט טעימות אין לי מילה אחרת איזה מתכונים מושלמים יש לך וקלים להכנה תודה רבה”
גניתוש : “וואוו ניקי איזה כיף גדול שסוף כל סוף העוגיות האלו מצליחות לי בצק נהדר וטעים וממכר וכיף לרידוד כולם נהנו מ4 רולדות דקות שנאפו רק לפני יומיים והתחסלו במהרה….”
היי ניקי תודה על המתכונים האלופים שלך כל פעם מחדש!!!
אפשר להחליף את הממרח תמרים בריבה או ריבת חלב?
אם כן מה אפשר להוסיף בשביל לשפר?
הי ניקי,
אפשר מים במקום חלב/ריץ?
כדי שיהיה פרווה…
היי ניקי, כבר פעם שנייה שאני מכינה את המתכון וכל פעם נאפה מבחוץ ולא נאפה כמו שצריך מבפנים, הבצק חי בפנים. אפיתי מעל 35 דק, בצק הזהיב פלוס.למה זה קורה?אודה לעזרתך….