רולדות תמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדות תמרים

רולדות תמרים

חלום של עוגיות, רכות ופריכות הבצק בכלל מעולה, באמת הגיע הזמן להתפנק עם עוגיות טובות ליד הקפה.

מרכיבים:

280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 ג’ סוכר (רבע כוס)
5′ ג’ א. אפיה (כפית)
1/3 כוס חלב / ריץ

ממרח תמרים
40 ג’ אגוזי מלך קצוצים


הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק,לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד למלבן.

2. למרוח את ממרח התמרים ולפזר אגוזי מלך. לגלגל לרולדה, לסמן חתכים בערך 3 ס”מ בין חתך לחתך,
שיהיה קל לחתוך יותר מאוחר. לעשות כך גם עם החלק השני.

3. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ  15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, לצנן.

הערות:
במידה ומאוד חם מומלץ לקרר את הבצק לפחות שעה.

30409 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות תמרים רולדות תמרים רולדות תמרים

סרטון להכנה קלה של הבצק:

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “ניקי כמו תמיד מתכון מוצלח!!!!
הכנתי בגרסא פרווה על בסיס מחמאה וחלב סויה.
תודה :)”

יוכי : “בצק אליפות!!!
צריך לשלש לא להכפיל :)”

נטלי : “הכנתי את העוגיות פשוט טעימות אין לי מילה אחרת איזה מתכונים מושלמים יש לך וקלים להכנה תודה רבה”

גניתוש : “וואוו ניקי איזה כיף גדול שסוף כל סוף העוגיות האלו מצליחות לי בצק נהדר וטעים וממכר וכיף לרידוד כולם נהנו מ4 רולדות דקות שנאפו רק לפני יומיים והתחסלו במהרה….”


57
תגובות

  הרשם  
עדכן
בת חן אלחרר

היי ניקי
אפשר להשתמש בקמח טופח?

עדה

בוקר טוב
האם ניתן להחליף את ממרח התמרים בממרח שוקולד?

לירז פישלר

הי.
האם אפשר במקום החלב לשים חלמונים? אם כן- כמה?
פשוט נשארו לי ארבעה חלמונים וזכרתי שיש מתכון לבצק פריך עם חלמונים…
תודה.

בת חן אלחרר

קודם כל תודה על מתכונים מעולים אין כמוך!!!
היה מתכון אחר בלי אגוזים ונראה לי בצק אחר הוא נעלם לי לא מוצאת באפליקציה….הורדת אותו?

סיון

היי ניקי יש לך מתכון עם ממרח חרובים? יש לי קופסא שלמה ובא לי להכין משהו….

דני

היי.
אפשר מחמאה במקום?

שוג

היי ניקי, כבר כמה שנים שאני עם המתכון הזה לכל מיני מאפי בצק פריך למיניהם והוא מושלם!!!
בשיחה קלילה בין חברות הן אומרות לי שהבצק שלהן מוכן תוך מספר דקות בודדות ואילו במתכון זה לוקח הרבה זמן עד שנעבד הכל לבצק אחיד.
ניסיתי לחתוך את החמאה ממש קטן, עזר בקצת.
כמה זמן לוקח אצלך במתכון הזה?