יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתוקים ללא ביצים מתכונים לט"ו בשבט עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות פשוטות רולדות מבצק פריך

רולדות תמרים

7 פברואר 2017
(Visited 70,620 times, 13 visits today)
רולדות תמרים

רולדות תמרים

חלום של עוגיות, רכות ופריכות הבצק בכלל מעולה, באמת הגיע הזמן להתפנק עם עוגיות טובות ליד הקפה.

מרכיבים:

280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 ג’ סוכר (רבע כוס)
5′ ג’ א. אפיה (כפית)
1/3 כוס חלב / ריץ

ממרח תמרים
40 ג’ אגוזי מלך קצוצים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג’יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק,לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד למלבן.

2. למרוח את ממרח התמרים ולפזר אגוזי מלך. לגלגל לרולדה, לסמן חתכים בערך 3 ס”מ בין חתך לחתך,
שיהיה קל לחתוך יותר מאוחר. לעשות כך גם עם החלק השני.

3. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ  15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, לצנן.

הערות:
במידה ומאוד חם מומלץ לקרר את הבצק לפחות שעה.

רולדות תמרים רולדות תמרים רולדות תמרים

סרטון להכנה קלה של הבצק:

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “ניקי כמו תמיד מתכון מוצלח!!!!
הכנתי בגרסא פרווה על בסיס מחמאה וחלב סויה.
תודה :)”

יוכי : “בצק אליפות!!!
צריך לשלש לא להכפיל :)”

נטלי : “הכנתי את העוגיות פשוט טעימות אין לי מילה אחרת איזה מתכונים מושלמים יש לך וקלים להכנה תודה רבה”

גניתוש : “וואוו ניקי איזה כיף גדול שסוף כל סוף העוגיות האלו מצליחות לי בצק נהדר וטעים וממכר וכיף לרידוד כולם נהנו מ4 רולדות דקות שנאפו רק לפני יומיים והתחסלו במהרה….”

הרשם
עדכן
129 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי יקרה..מה אפשר לשים במקום החמאה ולא מחמאה?
רוצה שיהיה פרווה..תודה

אם אני רוצה להמיר בקמח מלא 100 אחוז. מה כמות הקמח תהיה? תודה רבה

היי ניקי תודה על המתכונים האלופים שלך כל פעם מחדש!!!
אפשר להחליף את הממרח תמרים בריבה או ריבת חלב?
אם כן מה אפשר להוסיף בשביל לשפר?

הי ניקי,
אפשר מים במקום חלב/ריץ?
כדי שיהיה פרווה…

היי ניקי, כבר פעם שנייה שאני מכינה את המתכון וכל פעם נאפה מבחוץ ולא נאפה כמו שצריך מבפנים, הבצק חי בפנים. אפיתי מעל 35 דק, בצק הזהיב פלוס.למה זה קורה?אודה לעזרתך….

היי ניקי מכינה שוב ושוב ושוב,
הפעם הכפלתי את הכל מראש והבצק יצא ממש דביק הוספתי כבר עוד קמח ועדיין, הצלחתי לגלגל אבל ב”לגרד” אותט מהשיש.. מה עשיתי, אפשר לתקן?

הי ניקי, לפרווה אפשר להשתמש במיץ תפוזים ומחמאה?