פאדג' שוקולד חלב
זה מדהים לאוהבי השוקולד זה ממתק חבל על הזמן, הטעם של הפאדג' הזה משגע שוקולדי עם דברים טובים. טוב אני מודה זה ממכר ואני לא יכולה לעמוד בפני זה.
אינגליש קייק
מרכיבים:
200 ג' שוקולד חלב
50 ג' שוקולד מריר
200 מ"ל חלב ממותק
200 ג' גליליות
100 ג' מקלות שקדים
שליש כוס שוקולד צ'יפס לבן
הכנות:
1. במעבד מזון לגרוס את השקדים לחתיכות קטנטנות ולהעביר לקערה, לגרוס את הגליליות לחתיכות קטנות ולהוסיף לשקדים
2, לשבור את השוקולדים לקוביות לשים בקערה יחד עם החלב הממותק להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב עד שהכל חלק.
3. להוסיף לשוקולד את הגליליות, השקדים את השוקולד צ'יפס ולערבב לעיסה אחידה
4. להרטיב את הידיים ולשטח את העיסה באופן שווה בתבנית אינגליש קייק.
*5. להקפיא לכמה שעות ולחתוך בעזרת סכין חדה לאצבעות או לקוביות.
כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את הגליליות באגוזי מלך גרוסים / חתיכות קטנטנות סך הכל 100 ג'. זה חייב להישמר בהקפאה כל הזמן זה נהדר לאורחים שמפתיעים.
ביום קיץ חם זה פינוק אמיתי. אין תחליף לחלב הממותק, אין אפשרות להכין פרווה. זה מגיע לשליש גובה התבנית, הקוביות יוצאות נמוכות וקטנות.
גולשים מכינים וממליצים:
אביה : "יש טעות במתכון, את צריכה לרשום באותיות קידוש לבנה חובה להכפיל אחרת לא ישאר כלום לאורחים לארוחה הערב. מאחת שהולכת שוב לסופר עכשיו."
חלי : "אוף, חבל שהכנתי… ממכר וטעים בטירוף"
חנה : חוזרת לעדכן הכנתי לפני כיפור כדי שיהיה משהו מתוק לצאת הצום.
לא יודעת כמה ישמח אותך לקרוא את זה אבל הילדים בכו כשזה נגמר
הבטחתי להכין להם גם לשבת תודה על הכל ובגדול
אוהבת חנה"
יסמין : "איזה להישמר בהקפאה? יצאתי לסיבוב עם הכלב, הבעל מצא את זה במקפיא, לא השאיר לי כלום!!! "
גלית : "אל תכינו! זה טעים מדי! לצערי הכנתי וחיסלתי הכל (לבד!)"