מוס אפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס אפרסקים

מוס אפרסקים

מוס אפרסקים, קופסת אפרסקים מיותמת עמדה במזווה, הסתכלתי עליה התחלתי לדמיין מה אני הולכת לעשות איתה אולי עוגה ? ואולי עוגת גבינה גם מתאים לא ? בסוף הכנתי משהו קר וצונן מתאים למזג האויר החם שיש לנו.

8 כוסיות

זמן הכנה:
10 דקות לא כולל קירור

מרכיבים:

קופסת אפרסקים משומרים 820 ג’
משקל נטו 470 ג’
בין שליש לחצי כוס סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
כוס שמנת מתוקה


הכנות:

1. לטחון את האפרסקים בלי הנוזלים להוסיף סוכר (לטעום) לחלק לשנים.

2. להקציף שמנת ואינסטנט לקפל עם מחצית מרסק האפרסקים.

3. למלא כוסות הגשה עד 3/4 גובה ולהקפיא לשעה או עד שמתקשה קצת.

4. את החצי השני של האפרסקים לצקת על המוס שקפא ולהקפיא לחצי שעה.

8840 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רות : “בזכות המתכונים הקלים והמעולים שלך אני מתאהבת במטבח כל פעם מחדש…
מוס האפרסקים כל כך קל להכנה…ועוד לפני שהכנסתי להקפאה כבר טעמתי והוא טעיייםםם. איזה כיף שיהיה לנו קינוח יפה וטעים לשבת.”


89
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושי

הי,
יש מצב לעשות את המוס הזה בצורה אלכסונית (עם התבניות ביצים :))?
זה יחזיק מעמד ולא ישקע???
אם כן, איזה שכבה ראשונה, האפרסקים או השמנת??

אני צריכה להקפיא את זה לעוד שבועיים, יחזיק לי טוב בהקפאה???

סליחה על ההתקפה……… 🙂
אשמח למענה

אין מילים!!!!!!!!!!!!!

1 5 6 7