מוס אפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס אפרסקים

מוס אפרסקים

מוס אפרסקים, קופסת אפרסקים מיותמת עמדה במזווה, הסתכלתי עליה התחלתי לדמיין מה אני הולכת לעשות איתה אולי עוגה ? ואולי עוגת גבינה גם מתאים לא ? בסוף הכנתי משהו קר וצונן מתאים למזג האויר החם שיש לנו.

8 כוסיות

זמן הכנה:
10 דקות לא כולל קירור

מרכיבים:

קופסת אפרסקים משומרים 820 ג’
משקל נטו 470 ג’
בין שליש לחצי כוס סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
כוס שמנת מתוקה

הכנות:

1. לטחון את האפרסקים בלי הנוזלים להוסיף סוכר (לטעום) לחלק לשנים.

2. להקציף שמנת ואינסטנט לקפל עם מחצית מרסק האפרסקים.

3. למלא כוסות הגשה עד 3/4 גובה ולהקפיא לשעה או עד שמתקשה קצת.

4. את החצי השני של האפרסקים לצקת על המוס שקפא ולהקפיא לחצי שעה.

21304 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רות : “בזכות המתכונים הקלים והמעולים שלך אני מתאהבת במטבח כל פעם מחדש…
מוס האפרסקים כל כך קל להכנה…ועוד לפני שהכנסתי להקפאה כבר טעמתי והוא טעיייםםם. איזה כיף שיהיה לנו קינוח יפה וטעים לשבת.”

95
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל

היי ניקי, הכנתי את המוס היום ואני רוצה להגיש מחר בערב.
כתבת שכדאי לשמור בהקפאה עד חצי שעה לפני ההגשה. האם התכוונת עם האפרסקים הטחונים מלמעלה או רק את השכבה של הקצפת+אפרסקים?

מקווה שהובנתי

שם*

היי ניקי.
תתחדשי על האתר – מהמם.
רואים שהושקעה הרבה מחשבה ועבודה עליו.
האם אני יכולה לטחון בבלנדר יד?
תודה
ליאת

:]

ניקי .תתחדשי לך . אתר יפייפה!!! תמשיכי לעשות חיל! יצא לי

שלי

עזבי אותי מאפרסקים, אני כל פעם מחדש נפעמת מהנוף של המרפסת שלך…

חבצלת

שלום ניקי,
א-תודה על שאת שואלת בשלומנו….תחושת יחס אישי משמחת!!!!!!!!
ב-האם ניתן להכין את המוס מאפרסקים טריים?
יום טוב,חבצלת

אסנת

נקיש בוקר טוב

יש לך אתר נהדר, תודה שאת משתפת אותנו בכישוריך ומצילה אותנו כל פעם מחדש.

שאלתי היא : אך יצא הטעם בגרסת פרווה?
כדאי לנסות ?

תודה רבה
יום טוב

שיילו

היי ניקי. דבר ראשון תתחדשי על האתר החדש:)
ולשאלותי:
אפשר להחליף בריץ’ לפרווה?
אם אני מכינה כמה ימים מראש ולא מגישה מיד זה לא יצא טוב?יהיה קפוא מידי?
תודה,ויום טוב.

1 2 3 7