מוס אפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס אפרסקים

מוס אפרסקים

מוס אפרסקים, קופסת אפרסקים מיותמת עמדה במזווה, הסתכלתי עליה התחלתי לדמיין מה אני הולכת לעשות איתה אולי עוגה ? ואולי עוגת גבינה גם מתאים לא ? בסוף הכנתי משהו קר וצונן מתאים למזג האויר החם שיש לנו.

8 כוסיות

זמן הכנה:
10 דקות לא כולל קירור

מרכיבים:

קופסת אפרסקים משומרים 820 ג’
משקל נטו 470 ג’
בין שליש לחצי כוס סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
כוס שמנת מתוקה

הכנות:

1. לטחון את האפרסקים בלי הנוזלים להוסיף סוכר (לטעום) לחלק לשנים.

2. להקציף שמנת ואינסטנט לקפל עם מחצית מרסק האפרסקים.

3. למלא כוסות הגשה עד 3/4 גובה ולהקפיא לשעה או עד שמתקשה קצת.

4. את החצי השני של האפרסקים לצקת על המוס שקפא ולהקפיא לחצי שעה.

20625 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רות : “בזכות המתכונים הקלים והמעולים שלך אני מתאהבת במטבח כל פעם מחדש…
מוס האפרסקים כל כך קל להכנה…ועוד לפני שהכנסתי להקפאה כבר טעמתי והוא טעיייםםם. איזה כיף שיהיה לנו קינוח יפה וטעים לשבת.”

95
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

היי, אני יכולה להכין את המוס עם גבינה או שחובה רק עם שמנת מתוקה ופודינג ?

ריקי

האם אפשר להשתמש באפרסקים טריים במקום בקופסת שימורים?

שמחה9483348

אפשר לעשות את אותו דבר עם אננס

גילה

שלום ניקי, שבוע טוב!!
אני רוצה להכין מנה אחרונה לסעודת פורים לכ- 40 איש, אז פתחתי את האתר שלך – כמובן!!! והגעתי למוס אפרסקים.
רק שאלונת- מה הגודל של הכוסות שאני צריכה לקנות?
אני רוצה לקנות משהו חד פעמי יפה.
תודה על האתר המקסים!
גילי.

מעיין

היי ניקי.
מחר מתכוונת להכין את המוס אפרסקים. אם יש לי קופסא של פירות טרופים אפשר גם לעשות במקום האפרסקים? את חושבת שיצא גם טעים?

גנית

ניקי היקרה
יאמי!
כל כך טעים!!!
הכנתי עם קצפת ריץ
תודה רבה
שבוע טוב

סיגל

היי ניקי המקסימה.. שאלונת קטנה: האם הכוסות שהשתמשת בתמונה הם כוסות חד פעמי? איזה כוסות משתמשים לקינוח הזה?