רוגלך שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רוגלך שוקולד פרווה

טעים ועוד פעם טעים קלי קלות להכין בבית זה יוצא מושלם! התוצאה נהדרת ושוקולדית. אפשר להקפיא שיהיה אפשר לנשנש בכיף . כיף של מתכון.

32 רוגלך שוקולד

מרכיבים:

500 ג’ קמח
חצי שקית שמרים טריים / כף שמרים יבשים
60 ג’ סוכר (3 כפות )
כפית מלח
חלמון (צהוב)
חצי כוס שמן
210 מ”ל מים

ביצה טרופה להברשה

הכנות:

1. לערבב קמח סוכר ושמרים להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק חלק. להתפיח את הבצק שעה שעתיים או שהוא מכפיל את הנפח.

2. לחלק לארבעה חלקים, לרדד למלבן בגודל 24X24 למרוח שוקולד על חצי המלבן לסגור עם החצי השני ולרדד דק למלבן, ליישר מהצדדים ולמטה, המלבן אמור להיות בגודל 24X12

3. לחתוך למשולשים מעט למתוח את החלק הרחב ולהתחיל לגלגל תוך כדי שמותחים את הבצק בקטנה, לגלגל עד החלק הצר. להתפיח כ 15 דקות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש בביצה ולאפות כ 15 דקות הרוגלך מזהיבים – משחימים.

*5. מראש להכין סירופ שמורכב מכוס מים וחצי כוס סוכר ולהבריש את הרוגלך כשהם יוצאים מהתנור.

הערות:
ניתן להקפיא

35694 צפיות 130 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “רוצה לשתף שהרוגלך הם דיירים קבועים במקפיא שלנו. וניסיתי גם עם שוקולד אגוזי לוז וגם עם ממרח לוטוס ויצא וואו. תודה רבה רבה על עוד מתכון מעולה!!!!!”

טליה : “במילה אחת-מושלם!!
קצת חששתי להכין אבל התוצאה הפכה לי את המחשבה!!
בול כמו במאפייה ואפילו יותר!!”

שלי : “לא מכינה את זה יותר!! זה פשוט טעים מדי- הילדים לא מפסיקים לקחת עוד ועוד;)”

יהודית : “ניקי, איזה מתכון מדהים, סיימתי להכין ואני ממש נרגשת, תהליך עבודה קליל ותוצאה מיוחדת, רוגלך יפים וטעימים אחד אחד
תודה ממני ומכל בני המשפחה על כל המתכונים שמשדרגים את התפריט בביתנו”

רבקה : “וואו! פשוט וואו!
יצא מדהים! כמו מהחנות גם במראה וגם בטעם..
אפילו יותר טעים:))”

אילה : “הרוגלך באתר מעולים!”

אודליה : “התגובה הזאת לא סובלת דיחוי!!
בשבת הגיעו אורחים והגשתי את הרוגלך המדהימים שלך הישר מהפלטה…
לא גרפתי,צפתי בים של מחמאות והכל עובר בחזרה אליך!”

150
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

ואוו תודה ניקי על המתכון המושלםם הזה יצה פשוט טעים ברמות ! פשוט לזלול

ליטל

היי אפשר לוותר על החלמון?

מירב

צהריים טובים ניקי,
הכנתי השבוע ויצא מעולה!!! ממש ממש טעים!
תודה רבה על המתכון!
אני רוצה להכין שוב לשבת.. איפה לשמור אם אני מכינה היום או מחר? בחוץ/ במקפיא/ במקרר?
שוב תודה!!

מירב

ערב טוב ניקי,
האם חייבים את הסירופ בסוף או שאפשר לוותר?
ושוב לגבי ההתפחה- אם אכין את הבצק בבוקר (בסביבות 9 בבוקר) ואז אכניס למקרר, לא יהיו לי 8/9 שעות במקרר. אפשרי גם 5 שעות במקרר ואז להוציא החוצה לכשעתיים? והאם ללוש(אני לשה בידיים) שוב אחרי שהוצאתי מהמקרר?
שוב תודה רבה! ממש לא מובן מאליו שככה את מקדישה מזמנך…

1 8 9 10