רוגלך שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רוגלך שוקולד פרווה

טעים ועוד פעם טעים קלי קלות להכין בבית זה יוצא מושלם! התוצאה נהדרת ושוקולדית. אפשר להקפיא שיהיה אפשר לנשנש בכיף . כיף של מתכון.

32 רוגלך שוקולד

מרכיבים:

500 ג’ קמח
חצי שקית שמרים טריים / כף שמרים יבשים
60 ג’ סוכר (3 כפות )
כפית מלח
חלמון (צהוב)
חצי כוס שמן
210 מ”ל מים

ביצה טרופה להברשה


הכנות:

1. לערבב קמח סוכר ושמרים להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק חלק. להתפיח את הבצק שעה שעתיים או שהוא מכפיל את הנפח.

2. לחלק לארבעה חלקים, לרדד למלבן בגודל 24X24 למרוח שוקולד על חצי המלבן לסגור עם החצי השני ולרדד דק למלבן, ליישר מהצדדים ולמטה, המלבן אמור להיות בגודל 24X12

3. לחתוך למשולשים מעט למתוח את החלק הרחב ולהתחיל לגלגל תוך כדי שמותחים את הבצק בקטנה, לגלגל עד החלק הצר. להתפיח כ 15 דקות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש בביצה ולאפות כ 15 דקות הרוגלך מזהיבים – משחימים.

*5. מראש להכין סירופ שמורכב מכוס מים וחצי כוס סוכר ולהבריש את הרוגלך כשהם יוצאים מהתנור.

הערות:
ניתן להקפיא

30073 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “רוצה לשתף שהרוגלך הם דיירים קבועים במקפיא שלנו. וניסיתי גם עם שוקולד אגוזי לוז וגם עם ממרח לוטוס ויצא וואו. תודה רבה רבה על עוד מתכון מעולה!!!!!”

טליה : “במילה אחת-מושלם!!
קצת חששתי להכין אבל התוצאה הפכה לי את המחשבה!!
בול כמו במאפייה ואפילו יותר!!”

שלי : “לא מכינה את זה יותר!! זה פשוט טעים מדי- הילדים לא מפסיקים לקחת עוד ועוד;)”

יהודית : “ניקי, איזה מתכון מדהים, סיימתי להכין ואני ממש נרגשת, תהליך עבודה קליל ותוצאה מיוחדת, רוגלך יפים וטעימים אחד אחד
תודה ממני ומכל בני המשפחה על כל המתכונים שמשדרגים את התפריט בביתנו”

רבקה : “וואו! פשוט וואו!
יצא מדהים! כמו מהחנות גם במראה וגם בטעם..
אפילו יותר טעים:))”

אילה : “הרוגלך באתר מעולים!”


116
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביה

שלום ניקי!
כמה כפות שמרים יבשים לשים?

הודיה

אם שחכתי להוסיף חלמון יש טעם להוסיף אותו לבצק?

מרימי

היי ניקי,הרוגעלך יצא לי מושלםםםם אני מכינה אותו קבוע מאז שהכרתי את המתכון שלך. תודה אין מילים!!! חבל שאי אפשר לשלוח לך תמונה
איזה מהמם טעים ומשורטט יצא לי. רציתי לשאול אם יש לך מתכון לגביניות טובות חלבי כמובן. אני לא מוצאת באתר.
תודה.

אביבית

מושלם, מושלם ועוד פעם מושלם
שמנו על הפלטה בשבת ופשוט הצטערנו שהכל נגמר
תודה ניקי !

לינוי

היי ניקי אפשר להקפיא לשבועיים שלושה קדימה?

מיכל

תקשיבי, ניקי, אין דברים כאלה!!
מכינה הרבה מתכונים שלך אבל זה לקח את כולם!
בצק ככ נוח לעבודה והרוגלך יצאו טעימים בטירוף.
תודה!

שרית

שלום ניקי
קודם כל תודה רבה על כל המתכונים אני משתמשת בהם פעם אחר פעם וממש מרוצה!
רציתי לשאול לגבי הרוגלך.. אם אני רוצה להשתמש השוקולד 85% ולהמיס אותו ואת זה למרוח את חושבת שזה מתאים? ואם כן אני צריכה להוסיף סוכר?
תודה!

1 6 7 8