רוגלך שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רוגלך שוקולד פרווה

טעים ועוד פעם טעים קלי קלות להכין בבית זה יוצא מושלם! התוצאה נהדרת ושוקולדית. אפשר להקפיא שיהיה אפשר לנשנש בכיף . כיף של מתכון.

32 רוגלך שוקולד

מרכיבים:

500 ג’ קמח
חצי שקית שמרים טריים / כף שמרים יבשים
60 ג’ סוכר (3 כפות )
כפית מלח
חלמון (צהוב)
חצי כוס שמן
210 מ”ל מים

ביצה טרופה להברשה

הכנות:

1. לערבב קמח סוכר ושמרים להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק חלק. להתפיח את הבצק שעה שעתיים או שהוא מכפיל את הנפח.

2. לחלק לארבעה חלקים, לרדד למלבן בגודל 24X24 למרוח שוקולד על חצי המלבן לסגור עם החצי השני ולרדד דק למלבן, ליישר מהצדדים ולמטה, המלבן אמור להיות בגודל 24X12

3. לחתוך למשולשים מעט למתוח את החלק הרחב ולהתחיל לגלגל תוך כדי שמותחים את הבצק בקטנה, לגלגל עד החלק הצר. להתפיח כ 15 דקות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש בביצה ולאפות כ 15 דקות הרוגלך מזהיבים – משחימים.

*5. מראש להכין סירופ שמורכב מכוס מים וחצי כוס סוכר ולהבריש את הרוגלך כשהם יוצאים מהתנור.

הערות:
ניתן להקפיא

46821 צפיות 63 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווהרוגלך שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “רוצה לשתף שהרוגלך הם דיירים קבועים במקפיא שלנו. וניסיתי גם עם שוקולד אגוזי לוז וגם עם ממרח לוטוס ויצא וואו. תודה רבה רבה על עוד מתכון מעולה!!!!!”

טליה : “במילה אחת-מושלם!!
קצת חששתי להכין אבל התוצאה הפכה לי את המחשבה!!
בול כמו במאפייה ואפילו יותר!!”

שלי : “לא מכינה את זה יותר!! זה פשוט טעים מדי- הילדים לא מפסיקים לקחת עוד ועוד;)”

יהודית : “ניקי, איזה מתכון מדהים, סיימתי להכין ואני ממש נרגשת, תהליך עבודה קליל ותוצאה מיוחדת, רוגלך יפים וטעימים אחד אחד
תודה ממני ומכל בני המשפחה על כל המתכונים שמשדרגים את התפריט בביתנו”

רבקה : “וואו! פשוט וואו!
יצא מדהים! כמו מהחנות גם במראה וגם בטעם..
אפילו יותר טעים:))”

אילה : “הרוגלך באתר מעולים!”

אודליה : “התגובה הזאת לא סובלת דיחוי!!
בשבת הגיעו אורחים והגשתי את הרוגלך המדהימים שלך הישר מהפלטה…
לא גרפתי,צפתי בים של מחמאות והכל עובר בחזרה אליך!”

175
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

ניקי יקרה, המתכונים מדהימים. לגבי הרוגלך – אני צריכה אותם לשבת. אם אכין בחמישי בעז”ה ואקפיא זה ישמור על הטריות והטעם הטוב? והאם לשים את הסירופ ואז להקפיא או להוסיף את הסירופ כשאפשיר?

רחלי

האם אפשרי לעשות עם קמח תופח?

הודיקודי

ניקי המקסימה! תודה על מתכונים נהדר וטעימים! בזכותך נהנת לבשל ולאפות.
שאלה לגבי המתכון אפשר לשים את הבצק במקרר שיתפח ומחר בבוקר להכין את המשולשים ומילוי שוקולד ?

נעמה שירן

לא צריך לתת לבצק לתפוח?

קלרה פופו

תודה רבה.אפשר לעשות עכשיו.הילדים כל הזמן מבקשים רוגלך …אלפי תודות.

מרוצה

היי ניקי, מתאים למרוח דבש על הרוגלך?

קלרה פופו

ניקי הניפלאה.ברכות על חידוש האפליקציה.עידכנתי אותה.+את אפליקצית האנדרואיד.ועדיין במתכון זה לא מופיע לי הסירטון הדרכה איך להכין את הרוגלך.לתשומת ליבך.
תודה רבה.על כל המתכונים הנהדרים שאהובים עלינו.יום יום.יום נעים.ק.

1 2 3 12