


עוגת סולת פרווה
עוגת סולת פרווה, עוגה נהדרת לשבת מסוג העוגות שכיף לאכול. רכה לחה ועסיסית.לא צריך לשבור את הראש איזו עוגה להכין. עוגה מושלמת לשבת, תהנו.
קוגלהוף קטנה חד פעמי
מרכיבים:
4 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס סולת
כוס ורבע קמח
שקית א. אפייה
סירופ:
כוס ורבע מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר כשתי דקות.
2. להוסיף את שאר המצרכים להקציף במהירות נמוכה.
3. לאפות ב 180 מעלות כ 45 דקות.
4. להרתיח את מצרכי הסירופ כ 5 דקות ובעזרת כף לצקת על העוגה שתספוג טוב את כל הסירופ.
54982 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
לידור : “עוגה מושלמת טעימה ורכה תודה ניקי המקסימה!!”
sami : “העוגה כל כך קלה וטעימה שזה לא נעים, לאור המחמאות שהיא אספה”
יונית : “העוגה שתתה את הסירופ בכיף!! מתכון מעולה!!! בעלי טרף את העוגה”
אך זה שאין קוקוס? ואם אפשר תמונה של התבנית
צוהריים טובים ניקי,
תודה על האתר המושלם!
שאלה- יש לי ביצים בגודל מדיום, כמה לשים?
שלום ניקי, במתכון יש המון סוכר (כוס סוכר בעוגה עצמה, ועוד כוס בסירופ). אז שאלתי היא האם אפשר לוותר לגמרי על הסירופ?
היי ניקי,אפשר להשתמש בסוכר חום במקום סוכר לבן?
היי ניקי כמה ג זה כוס קמח וכוס מיץ תפוזים?
היי ניקי,אפשר במקום מיץ תפוזים מיץ ענבים עם מים?
בוקר טוב. במה אפשר להחליף את הקמח?