יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים

עוגת שוקולד צ’יפס קלה

25 יולי 2012
(Visited 27,013 times, 1 visits today)
עוגת שוקולד צ'יפס קלה

עוגת שוקולד צ'יפס קלה

בא לכם משהו מתוק ? אני הייתי הולכת על עוגת שוקולד שוקולד צ’יפס מהסוג שהולך נפלא ליד כוס קפה או בעצם שוקו.
זה עניין של 5 – 10 דקות עד שהעוגה הזאת נכנסת לתנור. השוקולד צ’יפס זה שדרוג נהדר לעוגה הוא מורגש טוב בכל ביס.
עוגה מהסוג שלא מפסיקים ליישר במיוחד כשהיא יוצאת מהתנור אין כמו עוגה חמה.

תבנית 24

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה / כוס מיץ תפוזים
2 כפיות תמצית וניל
270 ג’ קמח (2 כוסות פחות כף)
2 כפיות א. אפייה ועוד טיפונת
3/4 כוס שוקולד צ’יפס

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
  1. 2. להוציא את החמאה מהמקרר כ 30 – 40 דקות לפני שמתחילים היא אמורה להיות מאוד רכה.

3. לשים את החמאה במיקסר להוסיף את הסוכר לתת ערבוב של דקה עם הוו גיטרה ולהוסיף את שאר המצרכים להתחיל מהביצים ואחר כך את השאר (חוץ מהשוקולד צ’יפס) לערבב עד שהכל חלק ואין גושים

4. להוסיף את השוקולד צ’יפס ולערבב ככה בקטנה, העיסה סמיכה מאוד.

*5. להעביר לתבנית משומנת לשטח את העיסה באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

כדאי לדעת ש…
שאלו אותי המון איך מכינים את העוגה בתבנית 24, שיניתי את הכמויות שהיא תתאים ל 24, הגדלתי את כמות הביצים החמאה, הורדתי את החלב העוגה יותר מוצלחת עם שמנת מתוקה.

עוגת שוקולד צ'יפס קלהעוגת שוקולד צ'יפס קלה

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : היי ניקי, אני טירונית בתחום האפייה והעוגה קלה להכנה ויצאה טעימה מאוד. נהנית לאתגר את עצמי במתכונים הנפלאים לך.

הגולשת יעל הכינה את העוגה ללא גלוטן:
“הי ניקי,
הכנתי עם קמח תמי – נטול גלוטן ויצא נפלא! הייתי קצת סקפטית איך זה יצא בלי להקציף במיקסר את החמאה עם הסוכר אבל העוגה פשוט מעולה.
קשה להפסיק ליישר אותה.”

ליטל : העוגה יצאה ממש טעימה:) תודה

חגית : קלה להכנה – יצא נהדר. תודה

הרשם
עדכן
276 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי שלום.
אני מחפשת מתכון שמזכיר את העוגות הקנויות (סגנון “הבית”) מבחינת זה שהן נימוחות , וגם פרווה. יש לך מתכון לעוגת שוקולד צ’יפס שיכול להתאים? (אני רואה שהעוגה הזו חלבית וגם כתבת שהיא מוצלחת יותר עם שמנת)

היי סיימתי הרגע להכין את העוגה ואני חייבת להגיד שהיא יצאה פשוט מדהימה!!!!!!!!כולם כתבו פה שהיא לא עלתה והשוקולד ירד למטה והיו פה הרבה ביקורות לא טובות ופחדתי שזה יקרה לי גם,אבל זה יצא פשוט מושלם!היא גם עלתה בדיוק כמו שרציתי והשוקולד לא שקע,נראת ממש ממש טוב!עכשיו רק מחכה שהיא תתקרר:))))

וואי איך בא לי! ניקי שייך להוסיף אגוזים? אם כן איך וכמה? תודה!

האם ניתן לאפות בתבנית אינגליש קייק?
אחת, או אולי בשתי תבניות?

היי תודה על המתכון. יצא מצויין חוץ מזה שהשוקולד שקע. למה?

היי ניקי , עוגה מעולה!! ממש טעימה , רק כשהכנתי אותה נשארו חתיכות קטנות של חמאה בבלילה , עדיף אולי להמיס את החמאה לגמרי ? תודה על התשובה

היי ניקי יקרה, אנחנו משוגעים על האתר שלך !! מכינים רק ממנו!
אני לא יודעת מה זה וו גיטרה. יש לי מיקסר רגיל עם הוו הפשוט (נראה כמו מטרפה) . איך לעשות את העירבוב?
המון תודה,שולי