עוגת תפוחים ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים ואגוזים

עוגת תפוחים ואגוזים

כל פעם אני מופתעת מחדש איזו עוגה נהדרת אפשר לקבל ב 5 דקות הכנה, לערבב ולהכניס לתנור אין יותר פשוט מזה. כל השאר התנור עושה. מתקבלת עוגה מושלמת קלה וביתית, מתכון מנצח לעוגת תפוחים.

תבנית 24 / שתי תבניות אינגליש קייק / תבנית 20X30 מלבנית

מרכיבים:

4 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
4 תפוחים גדולים ירוקים
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
60 מ”ל כוס מיץ תפוזים (רבע כוס)
כפית קינמון
50 ג’ אגוזי מלך קצוצים / גרוסים
240 ג’ קמח תופח (2 כוסות פחות 4 כפות)

הכנות:

  1. 1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות לשים במיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים את האגוזים והקמח להוסיף בסוף, לערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

*3. להעביר לתבניות משומנת ולשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות העוגה מתייצבת ומזהיבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, בימים חמים מומלץ לשמור במקרר, אפשר להכין את העוגה בקערה ולערבב עם כף. לא חייבים לקלף את התפוחים. אפשר לוותר על האגוזים ולשים במקום קמח תופח, אפשר להשתמש בכל סוג תפוחים שיש בבית. אפשר להקפיא.

45696 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים ואגוזיםעוגת תפוחים ואגוזיםעוגת תפוחים ואגוזים

עוגת תפוחים ואגוזיםעוגת תפוחים ואגוזיםעוגת תפוחים ואגוזים

גולשים מכינים וממליצים:

איילה: “יצא מדהייםםםםם
חיסלנו חצי כבר מהרגע שיצאה מהתנור
הייתי חייבת לחזור להגיב”

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית ש

אפשר גם עם תפוחים אדומים?

ענבר

היי ניקי, אפשר במקום האגוזים להוסיף פקאנים מסוכרים?

מיכל

ניקי שלום
האם אפשר לגרד את התפוחים ?
תודה

אהובה

שלום וברכה,בסירטון את מוסיפה שיבולת שועל, איזה כמות.במתכון לא מופיעה שיבולת שועל. תודה

הדס

ממש בא לי להכין את העוגה אבל פתאום רואה שאין לי מיץ תפוזים ואין לי אגוזים.
הבנתי שלא חייבים אגוזים.
מה ניתן לשים במקום מיץ תפוזים? ושישאר פרווה?
והאם עדיין יצא טעים?