יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגיות

עוגיות גבינה ושוקולד צ’יפס

20 מאי 2020
(Visited 27,629 times, 1 visits today)

עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס

כמה כיף להכין מתכונים ממצרכים שתמיד יש לי בבית, לא תמיד בא לי להשקיע לפעמים מתחשק לי להכין משהו שרק נראה מושקע אבל בתכל’ס לא עבדתי קשה.
כשבא לי להכין משהו טעים ליד הקפה אני מכינה את העוגיות הנהדרות האלה, טעם נהדר של גבינה ושוקולד צ’יפס, הפתעה טעימה בכל ביס.
תסתכלו בסרטון כמה קל להכין אותן. תוצאה נהדרת לעוגיות מושלמות, תהנו.

תבנית 20X30

מרכיבים:

170 ג’ חמאה קרה מהמקרר
250 ג’ קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

שכבת הגבינה:
200 ג’ גבינה לבנה 9% של חברת תנובה
200 ג’ שמנת חמוצה (גביע) של חברת תנובה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג’יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי פרווה תוצרת בית

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסא הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות לשים במיקסר יחד עם הקמח והסוכר, לעבד את המצרכים עם וו המגל לפירורי בצק גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחתוך רבע מהבצק ולשים בהקפאה ל 10 דקות.

4. את חלק הבצק שנותר לרדד למלבן בגודל 20X30 קצת פחות, בדרך כלל שמרדדים הבצק גדול יותר ממה שצריכים, אני מראש מרדדת על נייר אפייה ואז אני מניחה בתבנית ורואה שאכן הגודל מתאים, במידה וגדול מידי אני חותכת בדפנות ומצרפת לבצק שהשארתי בצד, בסופו של דבר יש לי שליש בצק לשלב הסופי.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות הבצק מזהיב קלות, להוציא ולקרר שתי דקות.

6. הכנת שכבת הגבינה:
זה השלב הכי קל שיש, את כל מצרכי הגבינה לערבב בקערה ולשפוך באופן שווה על שכבת הבצק המוכן. להחזיר לתנור ולאפות כ 25 דקות, שכבת הגבינה מתייצבת, באמצע מעט נע.

7. להוציא את הבצק מהקפאה לגרד אותו במגרדת בחורים הגסים, לפזר על שכבת הגבינה באופן שווה ולהחזיר לתנור ל 20 – 25 דקות.

8. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

Cheese and Chocolate Chip Cookies

המתכון נעשה בשיתוף חברת תנובה

עוגיות גבינה עשירות ומפנקות. עם הפינוק מגיעות גם הקלוריות.
בעוגיה אחת חמודה וטעימה יש 180 קלוריות*, כמות לא מבוטלת בכלל.
לכן אני ממליצה לקחת עוגיה אחת בכל פעם-כקינוח הארוחה או ליד הקפה בבוקר ולא להתפתות ו”להקפיץ” 2-3 עוגיות, למרות שממש מתחשק.
כל התבנית מכילה 44 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות).
אם תרצו, תמיד אפשר לחתוך מראש לקוביות קטנות יותר וכך להנות ועדיין לחסוך בקלוריות.

*בחיתוך ל24 פרוסות, כמו בתמונה.

אני מכינה את שכבת הגבינה ללא מיקסר הכל בערבוב ידני.עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסאת הגבינה לשטח על הבצק האפוי ולהחזיר לתנורלפזר את פירורי הבצק מעל שכבת הגבינה האפויהעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס לחתוך לקוביות

עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס

הרשם
עדכן
45 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי שלום,
כיף תמיד לשוטט באתר שלך ותמיד למצוא מה להכין!
הכנתי את העוגיות והן מדהימות. לא הסתדר לי הערבוב במיקסר אז התאמצתי ולשתי ביד.
ממש טעים ונראה לי שזה… תכף יתחסל.

היי ניקי מקסימה, איזה כיף שאת מעלה סרטונים, זה כל כך מוסיף ועוזר! והקול שלך כל כך נעים (-:כשאת כותבת לקרר כמה שעות, הכוונה לקרר במקרר? את העוגיות האלה אמורים להגיש קר או בטמפרטורת חדר? תודה רבה ושבת שלום!

היי ניקי, ראיתי פעם ראשונה סרטון שלך ואת פשוט מקסימה! אוהבת את המתכונים שלך ונעזרת בך המון.שאלה לגבי המתכון, אין לי שמנת חמוצה בבית.יש לי שמנת מתוקה, גבינה לבנה 5 אחוז וגבינת מסקרפונה.במה את ממליצה להשתמש?כתבת גבינה לבנה 9 אחוז. זה קריטי אם אשתמש ב- 5 או שעדיף לבחור מתכון אחר?תודה ושבוע טוב

ניקי… שאלה: האם העוגה אמורה בסה”כ להיות שעה וחצי בתנור??? כלומר חצי שעה לכל שכבה?

שלום ניקי ב התותחית! האם אפשר עם שוקולד צ’יפס לא לבן יש לי רק שוקולד אשמח לתשובה shila

מתה על המתכונים שלך
האם אפשר להקפיא?

אם אני מכינה בתבנית חד פעמית (מקרטון), לשים אותה על הרשת של התנור או על תבנית רגילה?