יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגיות

עוגיות גבינה ושוקולד צ’יפס

20 מאי 2020
(Visited 24,882 times, 51 visits today)

עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס

כמה כיף להכין מתכונים ממצרכים שתמיד יש לי בבית, לא תמיד בא לי להשקיע לפעמים מתחשק לי להכין משהו שרק נראה מושקע אבל בתכל’ס לא עבדתי קשה.
כשבא לי להכין משהו טעים ליד הקפה אני מכינה את העוגיות הנהדרות האלה, טעם נהדר של גבינה ושוקולד צ’יפס, הפתעה טעימה בכל ביס.
תסתכלו בסרטון כמה קל להכין אותן. תוצאה נהדרת לעוגיות מושלמות, תהנו.

תבנית 20X30

מרכיבים:

170 ג’ חמאה קרה מהמקרר
250 ג’ קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

שכבת הגבינה:
200 ג’ גבינה לבנה 9% של חברת תנובה
200 ג’ שמנת חמוצה (גביע) של חברת תנובה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות לשים במיקסר יחד עם הקמח והסוכר, לעבד את המצרכים עם וו המגל לפירורי בצק גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחתוך רבע מהבצק ולשים בהקפאה ל 10 דקות.

4. את חלק הבצק שנותר לרדד למלבן בגודל 20X30 קצת פחות, בדרך כלל שמרדדים הבצק גדול יותר ממה שצריכים, אני מראש מרדדת על נייר אפייה ואז אני מניחה בתבנית ורואה שאכן הגודל מתאים, במידה וגדול מידי אני חותכת בדפנות ומצרפת לבצק שהשארתי בצד, בסופו של דבר יש לי שליש בצק לשלב הסופי.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות הבצק מזהיב קלות, להוציא ולקרר שתי דקות.

6. הכנת שכבת הגבינה:
זה השלב הכי קל שיש, את כל מצרכי הגבינה לערבב בקערה ולשפוך באופן שווה על שכבת הבצק המוכן. להחזיר לתנור ולאפות כ 25 דקות, שכבת הגבינה מתייצבת, באמצע מעט נע.

7. להוציא את הבצק מהקפאה לגרד אותו במגרדת בחורים הגסים, לפזר על שכבת הגבינה באופן שווה ולהחזיר לתנור ל 20 – 25 דקות.

8. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

Cheese and Chocolate Chip Cookies

המתכון נעשה בשיתוף חברת תנובה

עוגיות גבינה עשירות ומפנקות. עם הפינוק מגיעות גם הקלוריות.
בעוגיה אחת חמודה וטעימה יש 180 קלוריות*, כמות לא מבוטלת בכלל.
לכן אני ממליצה לקחת עוגיה אחת בכל פעם-כקינוח הארוחה או ליד הקפה בבוקר ולא להתפתות ו”להקפיץ” 2-3 עוגיות, למרות שממש מתחשק.
כל התבנית מכילה 44 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות).
אם תרצו, תמיד אפשר לחתוך מראש לקוביות קטנות יותר וכך להנות ועדיין לחסוך בקלוריות.

*בחיתוך ל24 פרוסות, כמו בתמונה.

אני מכינה את שכבת הגבינה ללא מיקסר הכל בערבוב ידני.עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסאת הגבינה לשטח על הבצק האפוי ולהחזיר לתנורלפזר את פירורי הבצק מעל שכבת הגבינה האפויהעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס לחתוך לקוביות

עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס

הרשם
עדכן
45 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי שלום,
כיף תמיד לשוטט באתר שלך ותמיד למצוא מה להכין!
הכנתי את העוגיות והן מדהימות. לא הסתדר לי הערבוב במיקסר אז התאמצתי ולשתי ביד.
ממש טעים ונראה לי שזה… תכף יתחסל.

היי ניקי מקסימה, איזה כיף שאת מעלה סרטונים, זה כל כך מוסיף ועוזר! והקול שלך כל כך נעים (-:כשאת כותבת לקרר כמה שעות, הכוונה לקרר במקרר? את העוגיות האלה אמורים להגיש קר או בטמפרטורת חדר? תודה רבה ושבת שלום!

היי ניקי, ראיתי פעם ראשונה סרטון שלך ואת פשוט מקסימה! אוהבת את המתכונים שלך ונעזרת בך המון.שאלה לגבי המתכון, אין לי שמנת חמוצה בבית.יש לי שמנת מתוקה, גבינה לבנה 5 אחוז וגבינת מסקרפונה.במה את ממליצה להשתמש?כתבת גבינה לבנה 9 אחוז. זה קריטי אם אשתמש ב- 5 או שעדיף לבחור מתכון אחר?תודה ושבוע טוב

ניקי… שאלה: האם העוגה אמורה בסה”כ להיות שעה וחצי בתנור??? כלומר חצי שעה לכל שכבה?

שלום ניקי ב התותחית! האם אפשר עם שוקולד צ’יפס לא לבן יש לי רק שוקולד אשמח לתשובה shila

מתה על המתכונים שלך
האם אפשר להקפיא?

אם אני מכינה בתבנית חד פעמית (מקרטון), לשים אותה על הרשת של התנור או על תבנית רגילה?