עוגיות גבינה ושוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס

כמה כיף להכין מתכונים ממצרכים שתמיד יש לי בבית, לא תמיד בא לי להשקיע לפעמים מתחשק לי להכין משהו שרק נראה מושקע אבל בתכל’ס לא עבדתי קשה.
כשבא לי להכין משהו טעים ליד הקפה אני מכינה את העוגיות הנהדרות האלה, טעם נהדר של גבינה ושוקולד צ’יפס, הפתעה טעימה בכל ביס.
תסתכלו בסרטון כמה קל להכין אותן. תוצאה נהדרת לעוגיות מושלמות, תהנו.

תבנית 20X30

מרכיבים:

170 ג’ חמאה קרה מהמקרר
250 ג’ קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

שכבת הגבינה:
200 ג’ גבינה לבנה 9% של חברת תנובה
200 ג’ שמנת חמוצה (גביע) של חברת תנובה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות לשים במיקסר יחד עם הקמח והסוכר, לעבד את המצרכים עם וו המגל לפירורי בצק גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחתוך רבע מהבצק ולשים בהקפאה ל 10 דקות.

4. את חלק הבצק שנותר לרדד למלבן בגודל 20X30 קצת פחות, בדרך כלל שמרדדים הבצק גדול יותר ממה שצריכים, אני מראש מרדדת על נייר אפייה ואז אני מניחה בתבנית ורואה שאכן הגודל מתאים, במידה וגדול מידי אני חותכת בדפנות ומצרפת לבצק שהשארתי בצד, בסופו של דבר יש לי שליש בצק לשלב הסופי.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות הבצק מזהיב קלות, להוציא ולקרר שתי דקות.

6. הכנת שכבת הגבינה:
זה השלב הכי קל שיש, את כל מצרכי הגבינה לערבב בקערה ולשפוך באופן שווה על שכבת הבצק המוכן. להחזיר לתנור ולאפות כ 25 דקות, שכבת הגבינה מתייצבת, באמצע מעט נע.

7. להוציא את הבצק מהקפאה לגרד אותו במגרדת בחורים הגסים, לפזר על שכבת הגבינה באופן שווה ולהחזיר לתנור ל 20 – 25 דקות.

8. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

Cheese and Chocolate Chip Cookies

המתכון נעשה בשיתוף חברת תנובה

3311 צפיות 56 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות גבינה עשירות ומפנקות. עם הפינוק מגיעות גם הקלוריות.
בעוגיה אחת חמודה וטעימה יש 180 קלוריות*, כמות לא מבוטלת בכלל.
לכן אני ממליצה לקחת עוגיה אחת בכל פעם-כקינוח הארוחה או ליד הקפה בבוקר ולא להתפתות ו”להקפיץ” 2-3 עוגיות, למרות שממש מתחשק.
כל התבנית מכילה 44 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות).
אם תרצו, תמיד אפשר לחתוך מראש לקוביות קטנות יותר וכך להנות ועדיין לחסוך בקלוריות.

*בחיתוך ל24 פרוסות, כמו בתמונה.

אני מכינה את שכבת הגבינה ללא מיקסר הכל בערבוב ידני.עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסאת הגבינה לשטח על הבצק האפוי ולהחזיר לתנורלפזר את פירורי הבצק מעל שכבת הגבינה האפויהעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס לחתוך לקוביות

עוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפסעוגיות גבינה ושוקולד צ'יפס

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
דינה

בשכבת הגבינה כתבת 100 גרם , חצי כוס , של מה ? סוכר ?

אוסנת

רעיון נפלא. ניקי’לה… שום שאלה. רק להגיד לה תודה מדי פעם בלי לבקש או לשאול. תודה וחג שמחה

עידן

במידה ואין לי מיקסר, האם ניתן ללוש את הבצק עד לאיחוד או שיש דרך אחרת?

מיכל

ניתן להקפיא את העוגיות?

אלינור

איך לשמור את העוגיות? בקירור?

איריס כהן

כתבת 100 ג’ (חצי כוס) ??? שכחת לציין מה ??? לפני הביצה ??

איילת

נראה מעולה כמו כל המתכונים שלך
ברכיבים של המלית חסר מוצר אחד.
זה נראה כמו סוכר