ריבועי גבינה ושוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

כשאני רוצה לפנק את הילדים זה ריבועי הקסם האלה. אתם הולכים לגמרי להתמכר למתכון הזה, הוא קל תמיד מצליח לי והטעם משגע. אין על השילוב של של גבינה ובצק פריך זה הכי טעים שיש!
זה מסוג המתכונים שחייבים להכין, יאללה למטבח תפנקו את המשפחה בכיף.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית סוכר וניל
כוס שוקולד צ’יפס כהה / לבן

כף קמח

שכבת הגבינה:
250 ג’ גבינה לבנה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
כפית סוכר וניל


הכנות:

    1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות
  1. 2. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים במיקסר להוסיף את הסוכר והקמח ולהתחיל לעבד לבצק, כשמתחיל להיווצר בצק להוסיף את השוקולד צ’יפס ולעבד לגושי בצק, לעצור לאסוף ולאסוף לכדור.

3. לרדד 3/4 מהבצק למלבן בגודל התבנית מומלץ להניח על נייר אפייה, לאפות כ 20 – 25 דקות הבצק מזהיב.

4. לערבב את הגבינה, ביצה סוכר וסוכר וניל, כשהבצק מזהיב להוציא מהתנור ולשפוך את הגבינה באופן שווה על הבצק, להחזיר לתנור ולאפות כ 12 דקות שכבת הגבינה קצת מתקשה.

5. לבצק שנותר להוסיף כף קמח ולערבב לגושי בצק קטנים, אפשר גם לפורר עם היד, לפזר את פירורי הבצק על שכבת הגבינה באופן שווה ולהחזיר לתנור.

6. לאפות 15 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

*7. לקרר כמה שעות לפני שחותכים לקוביות.

5146 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס


14
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעיה קוזול

האם ניתן להמיר את החמאה לשמן?

מירה

ניתן להקפיא את החיתוכיות המתוקות האלה?

אורטל

היי ניקי,

לאיזו תבנית זה מתאים? תודה 🙂

שולי

היי, כמה זה 150 גרם סוכר?

תמר

הי כמה זה 280 קמח?

מגי

וואו יצא מדהים מדהים!! השילוב של הבצק עם הגבינה והשוקולד, נותן טעם כל כך מיוחד. מחר אשלח לך תמונה. (אגב, הוספתי לבצק 3-4 כפות חלב)

מגי

היי. בלי טיפת נוזלים בבצק??