ריבועי גבינה ושוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

כשאני רוצה לפנק את הילדים זה ריבועי הקסם האלה. אתם הולכים לגמרי להתמכר למתכון הזה, הוא קל תמיד מצליח לי והטעם משגע. אין על השילוב של של גבינה ובצק פריך זה הכי טעים שיש!
זה מסוג המתכונים שחייבים להכין, יאללה למטבח תפנקו את המשפחה בכיף.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית סוכר וניל
כוס שוקולד צ’יפס כהה / לבן

כף קמח

שכבת הגבינה:
250 ג’ גבינה לבנה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
כפית סוכר וניל

הכנות:

    1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות
  1. 2. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים במיקסר להוסיף את הסוכר והקמח ולהתחיל לעבד לבצק, כשמתחיל להיווצר בצק להוסיף את השוקולד צ’יפס ולעבד לגושי בצק, לעצור לאסוף ולאסוף לכדור.

3. לרדד 3/4 מהבצק למלבן בגודל התבנית מומלץ להניח על נייר אפייה, לאפות כ 20 – 25 דקות הבצק מזהיב.

4. לערבב את הגבינה, ביצה סוכר וסוכר וניל, כשהבצק מזהיב להוציא מהתנור ולשפוך את הגבינה באופן שווה על הבצק, להחזיר לתנור ולאפות כ 12 דקות שכבת הגבינה קצת מתקשה.

5. לבצק שנותר להוסיף כף קמח ולערבב לגושי בצק קטנים, אפשר גם לפורר עם היד, לפזר את פירורי הבצק על שכבת הגבינה באופן שווה ולהחזיר לתנור.

6. לאפות 15 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

*7. לקרר כמה שעות לפני שחותכים לקוביות.

Chocolate Chip Cookie Cheesecake Bars

9204 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

26
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילנה

שלום ניקי,
תודה על התכונים המעולים!
שאלה לי- האם אני יכולה להקפיא את הריבועי גבינה ושוקולד? ואם כן אז לכמה זמן.
תודה ,
אילנה

לרה

אפשר להחליף את הגבינה בגבינה אחרת?

חן

היי ניקי, האם ניתן להקפיא?

רינא

ערב טוב…כמה ריבועים אמור לצאת??

נורית גבע

כמה ריבועים בערך אמורים לצאת?