יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לפסח מתכונים עם תותים עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

1 אפריל 2017
(Visited 11,366 times, 2 visits today)
עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

העוגה נהדרת במיוחד לאוהבי השוקולד שמורגש טוב בכל ביס. התלבטתי אם לקרוא לה עוגת רעידת אדמה (תרדו לתמונות תבינו לבד) יופי של  עוגה.

מרכיבים:

4 ביצים מופרדות
200 ג' סוכר
200 ג' שוקולד מריר
חצי כוס שמן

שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל
כף א. סוכר

תותים

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. להקציף חלמונים ורבע מכמות הסוכר לקרם סמיך מאוד.

2. להמיס שוקולד ושמן לבלילה אחידה, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף באיטיות את השוקולד.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב, לקפל את השוקולד לקצף החלבונים. לשמן תבנית לצקת את הבלילה ולאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

5. להעביר סכין בין דפנות התבנית לעוגה להמתין כמה דקות ולתת מכות קלות במרכז לקרום ולשטח בעדינות כלפי מטה, נוצר בור גדול. לצנן.

6. להקציף שמנת אינסטנט ואבקת סוכר ולמלא את הבור. לקשט עם תותים.

עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפתעוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפתעוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : "הכנתי את העוגה לליל הסדר, יצאה מדהים וכולם התלהבו. זאת היתה הפעם הראשונה שאירחתי בליל הסדר, וחלק גדול מהמנות היה כמובן שלך. בלי המתכונים שלך לא הייתי יכולה לעשות את זה-את נתת לי את הביטחון. תודה רבה וחג שמח לך ולכל משפחתך!"

שרון : "הכנתי את העוגה לליל הסדר והמא יצאה פשוט מדהים. האורחים לא הפסיקו להלל, תודה!"

שלומית :"הכנתי לפסח ויצא ממש מוצלח!!!!
אני הקצפתי קצפת פרווה עם כף ממרח חלבה ומלמעלה פיזרתי קצת חלבה מפוררת.
אפשר עם לוטוס או כל רעיון אחר.

דבי : "חזרתי לעדכן… העוגה יצאה חלומית , כ"כ טעימה ומוצלחת."

נעמה : "וואו!!! נהדרת!!!!"

ספיר : "היי ניקי חייבת להגיד שהעוגה הייתה מעולההה!!
תודה על המתכון"

הרשם
עדכן
87 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם ענבים עשויים להתאים כתחליף לתותים?

הי ניקי, כבר פעמיים מרגע שהוספתי את השוקןלד לחלמונים התערובת הופכת מנוזלית לגושית (מזכיר מרקם של סליים). ואז כל שאר השלבים לא מתאפשרים.
איפה אני טועה? השוקולד לא נשרף. אשמח לכל עצה

פעם שניה שאני מכינה והשוקולד עם החלמונים יוצא לי אחרי ההקצפה גבישי מדי (מרקם של ממרח שוקולד). השוקולד לא נשרף (עמדתי לידו) פשוט ברגע שמוסיפה לחלמונים זה הופך גבישי ואז קשה לקפל לחלבונים. יש לך רעיון למה זה קורה?

היי ניקי איזו תבנית תתאים אפשר אם לא עגולה ?

היי ניקי, תערובת השוקולד והחלמונים יצאה לי גושית וכשערבבתי עם החלבונים זה נראה כמו תערובת לבנה עם פצפוצי שוקולד. זה אמור להיראות ככה?

היי ניקי, תבנית עגולה 26 זה גם יצא בסדר או שנמוך מדי?

?????