יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לפסח מתכונים עם תותים עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

עוגת פאדג’ שוקולד עם תותים וקצפת

1 אפריל 2017
(Visited 11,091 times, 1 visits today)
עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

העוגה נהדרת במיוחד לאוהבי השוקולד שמורגש טוב בכל ביס. התלבטתי אם לקרוא לה עוגת רעידת אדמה (תרדו לתמונות תבינו לבד) יופי של  עוגה.

מרכיבים:

4 ביצים מופרדות
200 ג’ סוכר
200 ג’ שוקולד מריר
חצי כוס שמן

שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל
כף א. סוכר

תותים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • ארוחת ליל הסדר 2021

    לא להאמין עברה שנה מאז שכתבתי את זה והגיע פסח נוסף.
    אין ספק שפסח זה החג הכי טוב לבישולים אז בואו נתחיל. באופן מסורתי אני מעלה כל שנה תפריט מסודר ליל הסדר, מהמנות הראשונות ועד המתוקים ולא שכחתי את הלהיט של החג הבראוניז.
    אני יכולה לומר שכולם מכינים אותו כל שנה הוא הלהיט של החג, אחרי שתכינו תבינו כמה שהוא טוב. הרכבתי תפריט מפורט כמה שיותר בשביל לעזור לגולשים להכין ארוחה קלה ובלי להסתבך יותר מידי.

הכנות:

  1. 1. להקציף חלמונים ורבע מכמות הסוכר לקרם סמיך מאוד.

2. להמיס שוקולד ושמן לבלילה אחידה, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף באיטיות את השוקולד.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב, לקפל את השוקולד לקצף החלבונים. לשמן תבנית לצקת את הבלילה ולאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

5. להעביר סכין בין דפנות התבנית לעוגה להמתין כמה דקות ולתת מכות קלות במרכז לקרום ולשטח בעדינות כלפי מטה, נוצר בור גדול. לצנן.

6. להקציף שמנת אינסטנט ואבקת סוכר ולמלא את הבור. לקשט עם תותים.

עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפתעוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפתעוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : “הכנתי את העוגה לליל הסדר, יצאה מדהים וכולם התלהבו. זאת היתה הפעם הראשונה שאירחתי בליל הסדר, וחלק גדול מהמנות היה כמובן שלך. בלי המתכונים שלך לא הייתי יכולה לעשות את זה-את נתת לי את הביטחון. תודה רבה וחג שמח לך ולכל משפחתך!”

שרון : “הכנתי את העוגה לליל הסדר והמא יצאה פשוט מדהים. האורחים לא הפסיקו להלל, תודה!”

שלומית :”הכנתי לפסח ויצא ממש מוצלח!!!!
אני הקצפתי קצפת פרווה עם כף ממרח חלבה ומלמעלה פיזרתי קצת חלבה מפוררת.
אפשר עם לוטוס או כל רעיון אחר.

דבי : “חזרתי לעדכן… העוגה יצאה חלומית , כ”כ טעימה ומוצלחת.”

נעמה : “וואו!!! נהדרת!!!!”

ספיר : “היי ניקי חייבת להגיד שהעוגה הייתה מעולההה!!
תודה על המתכון”

הרשם
עדכן
87 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם ענבים עשויים להתאים כתחליף לתותים?

הי ניקי, כבר פעמיים מרגע שהוספתי את השוקןלד לחלמונים התערובת הופכת מנוזלית לגושית (מזכיר מרקם של סליים). ואז כל שאר השלבים לא מתאפשרים.
איפה אני טועה? השוקולד לא נשרף. אשמח לכל עצה

פעם שניה שאני מכינה והשוקולד עם החלמונים יוצא לי אחרי ההקצפה גבישי מדי (מרקם של ממרח שוקולד). השוקולד לא נשרף (עמדתי לידו) פשוט ברגע שמוסיפה לחלמונים זה הופך גבישי ואז קשה לקפל לחלבונים. יש לך רעיון למה זה קורה?

היי ניקי איזו תבנית תתאים אפשר אם לא עגולה ?

היי ניקי, תערובת השוקולד והחלמונים יצאה לי גושית וכשערבבתי עם החלבונים זה נראה כמו תערובת לבנה עם פצפוצי שוקולד. זה אמור להיראות ככה?

היי ניקי, תבנית עגולה 26 זה גם יצא בסדר או שנמוך מדי?

?????