ריבועי שיבולת שועל ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ריבועי שיבולת שועל ושוקולד

ריבועי שיבולת שועל ושוקולד

אני מתה על הקטנים האלה, יש משהו בשילוב של שוקולד צ’יפס, שוקולד ושיבולת שועל שעושה קסם בפה, טעים טעים. עוד סיבה שאני מאוד אוהבת להכין זה שהם עוברים נהדר הקפאה.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
שלושת רבעי כוס סוכר
שליש כוס סוכר חום בהיר דמררה
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
כוס שיבולת שועל
כוס וחצי קמח
100 ג’ שוקולד חלב קצוץ
כוס שוקולד צ’יפס לבן

הכנות:

1. להוציא את החמאה כ 15 דקות לפני מהמקרר. לשים במיקסר חמאה וסוכרים ולהקציף במהירות גבוהה כשתי דקות.

2. להוסיף את הביצים אחת אחת בסבלנות.

3. להוסיף את התמצית שיבולת שועל והקמח, בסוף להוסיף את השוקולדים.

5. לסדר תבנית עם נייר אפייה להרטיב את הידיים ולשטח את העיסה (דביק).

6. לאפות כ 35 דקות או עד שמזהיב ומתייצב. לקרר.

9924 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ריבועי שיבולת שועל ושוקולדריבועי שיבולת שועל ושוקולדריבועי שיבולת שועל ושוקולדריבועי שיבולת שועל ושוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

אוסנת : “ניקי יקרה. תודה על מתכון מעולה. עשיתי. יצא אליפות. ממליצה לכולם”

9
תגובות

  הרשם  
עדכן
שמחה

שלום ניקי . אין צורך לשים אבקת אפיה או קמח תופח?? תודה מראש יקרה.

אסי

הכנתי עם קמח מלא 80 אחוז +כפית אבקת אפיה. והחלפתי את החמאה בחצי כוס שמן קוקוס.
מה אני אגיד?! יצא פשוט מעלף.

חני

האם אפשר להמיר תחמאה לשמן?

רחל

בוקר טוב. מה שלומך?
איזה גודל תבנית?

רתם

היי ניקי,
2 שאלות:
1. שיבולת שועל דקה (כמו להכנה מהירה) או עבה?
2. עד כמה יהיה נורא להחליף את שני סוגי השוקולד ב-כוס וחצי שוקולד צ’יפס מריר?

תודה מראש,
רתם