


ריבועי שיבולת שועל ושוקולד
אני מתה על הקטנים האלה, יש משהו בשילוב של שוקולד צ’יפס, שוקולד ושיבולת שועל שעושה קסם בפה, טעים טעים. עוד סיבה שאני מאוד אוהבת להכין זה שהם עוברים נהדר הקפאה.
מרכיבים:
200 ג’ חמאה
שלושת רבעי כוס סוכר
שליש כוס סוכר חום בהיר דמררה
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
כוס שיבולת שועל
כוס וחצי קמח
100 ג’ שוקולד חלב קצוץ
כוס שוקולד צ’יפס לבן
הכנות:
1. להוציא את החמאה כ 15 דקות לפני מהמקרר. לשים במיקסר חמאה וסוכרים ולהקציף במהירות גבוהה כשתי דקות.
2. להוסיף את הביצים אחת אחת בסבלנות.
3. להוסיף את התמצית שיבולת שועל והקמח, בסוף להוסיף את השוקולדים.
5. לסדר תבנית עם נייר אפייה להרטיב את הידיים ולשטח את העיסה (דביק).
6. לאפות כ 35 דקות או עד שמזהיב ומתייצב. לקרר.
15336 צפיות 1 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אוסנת : “ניקי יקרה. תודה על מתכון מעולה. עשיתי. יצא אליפות. ממליצה לכולם”
שלום ניקי. על כמה מעלות אופים? 180? תודה
שלום ניקי . אין צורך לשים אבקת אפיה או קמח תופח?? תודה מראש יקרה.
הכנתי עם קמח מלא 80 אחוז +כפית אבקת אפיה. והחלפתי את החמאה בחצי כוס שמן קוקוס.
מה אני אגיד?! יצא פשוט מעלף.
האם אפשר להמיר תחמאה לשמן?
בוקר טוב. מה שלומך?
איזה גודל תבנית?
היי ניקי,
2 שאלות:
1. שיבולת שועל דקה (כמו להכנה מהירה) או עבה?
2. עד כמה יהיה נורא להחליף את שני סוגי השוקולד ב-כוס וחצי שוקולד צ’יפס מריר?
תודה מראש,
רתם