חיתוכיות שוקולד צ'יפס עם נגיעות קינמון
טעימות מאוד כיף של עוגיות, הכל נכנס לתבנית אחת בלי לטרוח ובלי לעבוד קשה, החיתוכיות יוצאות עם נגיעות של קינמון ועם שקולד צ'יפס ואיזה שילוב משגע. זה אחד המתכונים שאני הכי אוהבת להכין העוגיות יוצאות נהדר.
תבנית 20X30
מרכיבים:
180 ג' חמאה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
חצי כוס סוכר חום
2 ביצים
חצי כפית סודה לשתייה
כפית תמצית וניל
280 ג' כוסות קמח (2 כוסות)
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
כפית שטוחה קינמון
כף סוכר חום
כף סוכר רגיל
ציפוי (אופצייה):
70 ג' אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
כף גדושה חלב
הכנות:
1. להקציף חמאה וסוכרים כשתי דקות במהירות גבוהה, להוסיף את הביצים להמתין שהביצה נבלעת ואז להוסיף עוד אחת. להוסיף את הסודה לשתייה.
2. להוסיף את הקמח ובסוף את השוקולד צ'יפס פחות שתי כפות.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. להוציא לתבנית חצי מהכמות של הבצק, לערבב קינמון וסוכרים להוסיף למיקסר ולערבב במהירות גבוהה כדקה.
להוציא מהתבנית ולפזר חתיכות בין הבצק שנמצא בתבנית, להרטיב את הידיים ולשטח באופן אחיד, לפזר את שארית השוקולד צ'יפס.
5. לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב ומתייצב, לקרר.
6. לערבב א. סוכר תמצית וחלב ולהזליף מעל, לקרר.