


חיתוכיות השחר עם שוקולד צ'יפס
טעים ברמות במיוחד לאוהבי השוקולד העוגיות האלה נחטפות, הילדים שלי חיסלו אותן. תדמיינו שוקולד והרבה, תדמיינו שוקולד צ’יפס ותבינו כמה שהן טעימות.
מרכיבים:
200 ג’ חמאה
180 ג’ סוכר
2 כפות סוכר חום דמררה
3 ביצים גדולות
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)
השחר העולה
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן
הכנות:
1. להוציא את החמאה מהמקרר כ 15 דקות קודם. לשים אותה במיקסר להוסיף את הסוכרים ולהקציף כשתי דקות במהירות גבוהה. להוסיף את הביצים אחת אחת ולאט, להמתין עד שהביצה נבלעת ואז להוסיף עוד ביצה.
2. כשהכל אחיד להוסיף את הקמח ולעבד לבצק דביק.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. להכין תבנית עם נייר אפייה, להרטיב את הידיים ולשטח קצת יותר מחצית מהבצק, למרוח את השחר ולפזר שוקולד צ’יפס, לשים מעל את שארית הבצק באופן שווה (להרטיב את הידיים מאוד מקל).
5. למעוך / לשטח בעדינות את הבצק באופן שווה.
6. לאפות כ 30 דקות או עד שהבצק מזהיב יפה. לקרר ולחתוך.
מתאים להקפאה.
היי ניקי מהמתכונים שלך נראה שאת אוהבת שוקולד שחר ומכירה אותו טוב
רציתי לשאול יש לי ממרח השחר פרווה במזווה והוא התקשה אני לא מצליחה למרוח אותו, ניסיתי להמיס במיקרו והוא לא נמס איך לדעתך אפשר להמיס אותו אולי לערבב אותו עם שמן ולהמיס במיקרו?
תודה
שלום ניקי!
נראה טעיםםםם
משנה אם אשים שוקולד צ’יפס רגיל?
אין לי לבן
אפשר להחליף את החמאה בשמן?
היי כמה זה סוכר לפי כוס?
הי ניקי תודה על מתכונים מופלאים! בעוגה הזו לא הבנתי איך מניחים את הבצק למעלה… האם מרדדים קודם?